Searching...

Γυρίζει ο τροχός?

Παρόλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 33ο λεπτό  και με δέκα παίκτες από το 37ο, ο ΑΡΗΣ κατάφερε και γύρισε το παιχνίδι νικώντας 2-1 τον Αστέρα Τρίπολης, μένοντας ζωντανός στο κυνήγι μιας εκ των θέσεων που οδηγεί στα play offs της Supeleague.
 
Στα πρώτα λεπτά του αγώνα το παιχνίδι παιζόταν στο χώρο του κέντρου με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να βρουν τα πατήματα τους  στον αγωνιστικό χώρο.

Στο 10ο λεπτό ο ΑΡΗΣ έφτασε για πρώτη φορά κοντά στην περιοχή του Ντεγκρά με τον Καστίγιο, ο οποίος στην προσπάθεια του να βρει τον Μίσελ, έστειλε την μπάλα άουτ.


Η πρώτη καλή φάση του αγώνα ανήκει στον Αστέρα Τρίπολης. Στο 14ο λεπτό ο Ματούσιακ έκανε το σουτ από το σημείο του πέναλτι, η μπάλα όμως κατέληξε κόρνερ.
 
Ο ΑΡΗΣ προσπαθούσε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για ένα γκολ, τις προσπάθειες του σταματούσαν όμως οι παίκτες της Τρίπολης έξω από τη μεγάλη τους περιοχή.
 
Στο 21ο  λεπτό ο Μίσελ με μακριά μπαλιά προσπάθησε να βρει τον Τζέζαρεκ μέσα στην μεγάλη περιοχή χωρίς όμως να ανησυχήσει την άμυνα του Αστέρα. Στη συνέχεια ο ΑΡΗΣ πήρε χώρο στο γήπεδο και πίεζε ψηλά την Τρίπολη προκειμένου να φτάσει στο γκολ. Ο Καστίγιο στο 23ο λεπτό εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά, ο Μπαρτολίνι όμως σηκώθηκε πιο ψηλά από όλους και απομάκρυνε την μπάλα.

Στο 27ο λεπτό μετά από σέντρα του Φράνκου, ο Μάτιτς πήρε τη κεφαλιά, ο Ρονάλτο Γκιάρο όμως την τελευταία στιγμή απομάκρυνε την μπάλα πάνω στην γραμμή της εστίας του εξουδετερωμένου Χουάνμα και κράτησε το 0-0.

 
Ο Αστέρας συνέχισε να πιέζει και στο 32ο λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ του Ουριμπάρι, ο Μπαρτολίνι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ΑΡΗ. Ο επόπτης όμως υπέδειξε οφσάιντ. Στην αμέσως επόμενη φάση ο Ουριμπάρι εκτέλεσε ακόμα ένα φάουλ, ο Ρόθκο εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας του ΑΡΗ και έκανε το 1-0.

Ο Σάκης Τσιώλης  θέλοντας να φρεσκάρει επιθετικά την ομάδα έβαλε το 37ο λεπτό τον Καζναφέρη στη θέση του Σακάτα. Στη συνέχεια, στο 39ο λεπτό, ο Μπαστία έκανε τάκλιν στον Καστίγιο ο οποίος πάτησε τον αρχηγό της Τρίπολης και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα από τον Κωσταντινέα.

 
ΓΚΟΛ: Στο 42ο λεπτό ο Μπαρτολίνι ανέτρεψε αντικανονικά τον Κόκε μέσα στην περιοχή, μετά από μπαλιά του Τζέζαρεκ και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα. Ο αρχηγός του ΑΡΗ  ανέλαβε να εκτελέσει την εσχάτη των ποινών και ισοφάρισε σε 1-1.
 
Ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Αστέρας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στο 49ο λεπτό μετά από μια εκτέλεση φάουλ του Ουριμπάρι, ο Μπαρτολίνι προωθήθηκε για μια ακόμη φορά, έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα κατέληξε ελάχιστα άουτ από το αριστερό δοκάρι του Χουάνμα.

 
Στο 53ο λεπτό ο Ουντότζι έπιασε ένα δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή και ο Χουάνμα έδιωξε με υπερένταση. Ο Λαδάκης στην επαναφορά έστειλε την μπάλα έξω. Στον 61ο λεπτό ο Ματούζιακ σούταρε μέσα από τη μεγάλη περιοχή χωρίς να ανησυχήσει όμως τον Ισπανό τερματοφύλακα του ΑΡΗ .
 
Στο 63ο λεπτό ο Ροζέριο σούταρε και η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. O Αστέρας συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων με τον ΑΡΗ να περιμένει πίσω για να χτυπήσει στην αντεπίθεση.

ΓΚΟΛ:
Στο 65ο λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ του Πορτίγια, ο Λαζαρίδης με προβολή από κοντά έστειλε τη  μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-2.
 
 Στο επόμενο λεπτό ο Μπαρτολίνι έσπρωξε εκτός φάσης τον Καζναφέρη, αλλά ο Κωνσταντινέας δεν του έδειξε -όπως έπρεπε- την δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο Σάκης Τσιώλης προκειμένου να ενισχύσει μεσοαμυντικά την ομάδα του, στο 71ο λεπτό  πέρασε τον Μενδρινό στη θέση του Κόκε. Στο 82ο λεπτό ο Τόχα βγήκε μόνος του απέναντι στον Ντεγκρά, ο επόπτης όμως λανθασμένα υπέδειξε οφσάιντ καθώς ο Κολομβιανός μέσος καλυπτόταν.  

 
Στο 85ο λεπτό αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Φρανκού o οποίος βουτούσε συνεχώς μέσα στην περιοχή του ΑΡΗ.
 
Στο 88ο λεπτό ο Παπάζογλου έκανε το πλασέ από πολύ κοντά και η μπάλα κύλισε βασανιστικά δίπλα από το δεξι δοκάρι του Χουάνμα. Στο 89ο λεπτό ο Αστέρας κέρδισε ένα ανύπαρκτο πέναλτι σε ανατροπή του Ματούσιακ από τον Φατί. Την  εκτέλεση ανέλαβε ο Μπαστία, ο Χουάνμα όμως έπεσε σωστά και έσωσε την ομάδα του από την ισοφάριση.

Ο ΑΡΗΣ άντεξε μέχρι το τέλος τη πίεση του Αστέρα Τρίπολης και πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη που τον κρατάει ζωντανό στο κυνήγι της διεκδίκησης μιας θέσης στα play offs της Superleague.


 
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
 
Aστέρας Τρίπολης (Παύλος Δερμιτζάκης): Ντεγκρά, Ρουμπίλ, Ουριμπάρι, Μπαρτολίνι, Ορόθκο, Μπαστία, Λαδάκης (72' Φορτούνης), Φρανκού, Ροζέριο (78' Παπάζογλου), Ουντότζι (60' Αρσενίεβιτς), Ματούσιακ.
 
Άρης (Σάκης Τσιώλης): Χουανμά, Βανγκέλι, Μίσελ, Λαζαρίδης, Ρονάλντο, Φατί, Τόχα, Καστίγιο, Σακάτα (38' Καζναφέρης), Κόκε (71' Μενδρινός), Τσέζαρεκ (57' Πορτίγια)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Back to top!