Searching...

Η υπηκοότητα Φλωρίδη


Η προσπάθεια του Βασίλη Φλωρίδη να εξασφαλίσει όλα τα έγγραφα που απαιτούνται για να γίνει μεγαλομέτοχος στον ΠΑΟΚ, συναντά εμπόδια.
Βάσει όσων λένε οι άνθρωποι που κινούνται δίπλα στον Φλωρίδη, το πρόβλημα που έχει διαπιστωθεί τις τελευταίες ημέρες έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο Βασίλης Φλωρίδης είναι Τούρκος υπήκοος.
Παρά τα ότι έχει Ελληνική ιθαγένεια, το γεγονός ότι είναι Τούρκος (και το διαβατήριό του είναι Τούρκικο) δημιουργεί θέμα και εμπόδιο για την συμμετοχή του σε αθλητική Ανώνυμη εταιρία.
Ο Φλωρίδης μαζί με τους συνεργάτες του Γιώργου Σαχπατζίδη ψάχνουν λύση για να ξεπεράσουν το γραφειοκρατικό πρόβλημα, την ημέρα που η ΕΕΑ προειδοποιεί και πάλι για έλεγχο των ανθρώπων που θα μπουν στον ΠΑΟΚ. Είναι φανερό ότι η πολιτεία όπως προανήγγειλε τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν σε Καβάλα και Ολυμπιακό Βόλου, το τελευταίο διάστημα σα να προαναγγέλλει ότι και στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ –όσον αφορά το ιδιοκτησιακό- κάτι ψάχνει για να βρει...
Οι επόμενες ημέρες θα δείξουν αν είναι δυνατόν να ξεπεραστούν αυτά τα προβλήματα ή αν θα καθυστερήσει η διαδικασία χρηματοδότησης της ΠΑΕ
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Back to top!