Searching...
11:07 π.μ.

849 προσλήψεις σε 35 φορείς




Σε προσλήψεις 849 ατόμων διαφόρων ειδικοτήτων και κατηγοριών εκπαίδευσης πρόκειται να προχωρήσουν 35 φορείς προκειμένου να καλύψουν ανάγκες των υπηρεσιών τους.
Οι περισσότερες θέσεις θα καλυφθούν με συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και έργου, ενώ κάποιες από αυτές αφορούν τακτικό προσωπικό. Ειδικότερα, η κατανομή των θέσεων έχει ως εξής:
Συμβάσεις ορισμένου χρόνου
Από τις 31 Ιανουαρίου του 2010 έως τις 3 Φεβρουαρίου του 2011 το ΑΣΕΠ ενέκρινε την πλήρωση 176 θέσεων σε 19 φορείς, εκ των οποίων: 12 θέσεις (μία πληροφορικής ΠΕ, μία στατιστικής ΠΕ, δύο λογιστικής ΤΕ, τρεις νοσηλευτών ΤΕ, μία πληροφορικής ΤΕ, τρεις διοικητικού ΔΕ, μία μάγειρα ΔΕ) για το νοσοκομείο «Γ. Παπανικολάου» Θεσσαλονίκης, τρεις για το Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας, 10 θέσεις στο νοσοκομείο ΚΑΤ, δύο στο νοσοκομείο «Αγία Βαρβάρα», 28 στο δήμο Αγίας Παρασκευής (Αττικής), 78 στο δήμο Λαμιέων, 29 στην Περιφερειακή Διεύθυνση Επιστολικού Ταχυδρομείου Θεσσαλίας για 11 καταστήματα και διευθύνσεις, οκτώ θέσεις στο Νοσοκομείο «Αγιος Γεώργιος» Χανίων, πέντε για το Κέντρο Υγείας Κανδάνου, μία για τη Μονάδα Σπαστικών Πάτρας.
Επίσης, η Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ αναμένεται να προχωρήσει στην πρόσληψη 340 ατόμων (διανομέων ΔΕ και εσωτερικής εκμετάλλευσης ΔΕ) με οκτάμηνες συμβάσεις εργασίας σε διάφορες πόλεις. Για τη Θεσσαλονίκη προβλέπεται η κάλυψη 52 θέσεων διανομέων. Η σχετική απόφαση δημοσιεύτηκε στο δίκτυο «Διαύγεια» αλλά δεν ενεργοποιήθηκε ακόμη η προκήρυξη.
Συμβάσεις έργου
Από τις 31 Ιανουαρίου του 2010 έως την 1η Φεβρουαρίου του 2011 το ΑΣΕΠ ενέκρινε την πλήρωση 86 θέσεων διαφόρων ειδικοτήτων σε 12 φορείς ως εξής: 32 θέσεις στα Α, Β, Γ, Δ, Ε και ΣΤ ΚΑΠΗ Θεσσαλονίκης, τέσσερις στον Αθλητικό Οργανισμό του δήμου Παιανίας, δύο στο Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Καμπής (δήμος Ξυροβουνίου Αρτας), 19 στη Διαδημοτική Επιχείρηση Περιβάλλοντος και Οργάνωσης Διαχείρισης Απορριμμάτων Θήβας, έξι στη Διαδημοτική Επιχείρηση Περιβάλλοντος και Οργάνωσης Διαχείρισης Απορριμμάτων Λιβαδειάς και 14 στο Σύνδεσμο Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Κέρκυρας.
Οργανικές θέσεις
Η Διυπουργική Επιτροπή ενέκρινε την πλήρωση δύο οργανικών θέσεων ιατρικών ειδικοτήτων με τριετή θητεία και 17 οργανικές θέσεις νοσηλευτικού προσωπικού (ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ) στο Αιγηνίτειο Νοσοκομείο.
ΕΡΤ ΑΕ - ΟΠΑΔ
Στο μεταξύ, ξεκινά σήμερα η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για την πλήρωση 192 θέσεων διαφόρων ειδικοτήτων με συμβάσεις ορισμένου χρόνου διάρκειας 12 μηνών για τις ΕΡΤ ΑΕ. Οι συγκεκριμένες θέσεις είναι όλες για την Αθήνα. Η προκήρυξη δημοσιεύεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.ert.gt. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 17 Φεβρουαρίου. Παράλληλα, η Διυπουργική ενέκρινε για την ΕΡΤ την πλήρωση 35 θέσεων ειδικού προσωπικού (διευθυντικών στελεχών) με συμβάσεις ορισμένου χρόνου, εκ των οποίων 30 θέσεις για την Αθήνα και πέντε για την ΕΡΤ3. Οι συγκεκριμένες θέσεις δε θα καλυφθούν άμεσα αλλά μεμονωμένα, ανάλογα με τις ανάγκες της ΕΡΤ ΑΕ. Επίσης, η Διυπουργική Επιτροπή ενέκρινε την πλήρωση της θέσης του γενικού διευθυντή για τον ΟΠΑΔ.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθύνονται στους ίδιους τους φορείς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Back to top!