Searching...
12:09 π.μ.

ΝΤΟΥ Ηρακληδέων και Άγριο Ξύλο-Κρύφτηκε ο Πετρουλάκης

Ξαφνική εισβολή, κι επίθεση οπαδών του Ηρακλή είχαμε πριν από λίγη ώρα στο ραδιοφωνικό σταθμό Μετρόπολις στα Κωνσταντινουπολίτικα, την ώρα της εκπομπής του Γιάννη Καλτζίδη. Οι έξαλλοι οπαδοί του γηραιού, που όπως ακουγόταν εδώ και μέρες στα ερτζιανά του εν λόγω ραδιοφώνου, είχαν προκληθεί από τα λεγόμενα του πρώην συνδεσμίτη στο μικρόφωνο, χτύπησαν το ραδιοφωνικό παραγωγό της εκπομπής που ασχολείται με τα του Ηρακλή, ενώ παράλληλα έβριζαν στον αέρα το ρεπόρτερ της ομάδας Μάκη Ιωαννίδη καθώς και το διευθυντή του σταθμού Νίκο Πετρουλάκη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Πετρουλάκης κλειδώθηκε στο γραφείο του για να γλιτώσει από τη μήνι των οπαδών και βέβαια δεν παρενέβη για να υπερασπιστεί το συνεργάτη του ή για να σταματήσει την επίθεση.

Το περιστατικό κράτησε αρκετά λεπτά, όλα ακούστηκαν στον "αέρα" όπου οι οπαδοί άνοιξαν διάλογο με τον Καλτζίδη κι ενώ τον έβριζαν και τον χτυπούσαν καταλογίζοντάς του ότι λέει ψέμματα.

Σε εκπομπή του ραδιοφώνου, μέσα στην εβδομάδα και μάλιστα στην εκπομπή του Ν. Πετρουλάκη, είχε ακουστεί ότι ο Καλτζίδης θα κάνει νέο σύνδεσμο, ή θα αναβιώσει κάποιο παλιό. Ο διευθυντής του σταθμού, είχε πει ότι εφόσον γίνει αυτό, ο Καλτζίδης δε θα έχει εκπομπή στο Ραδιόφωνο.

Κλήθηκε η αστυνομία για να επιβάλει την τάξη και οι οπαδοί φεύγοντας επιτέθηκαν φραστικά και στους αστυνομικούς, με τους οποίους δεν υπήρξε επεισόδιο, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα.

http://www.baladoros.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Back to top!