Searching...

Δάσκαλος χορού ασέλγησε σε 15χρονη μαθήτρια!

Ένας 59χρονος δάσκαλος χορού σε πνευματικό κέντρο κατηγορείται ότι ασέλγησε σε 15χρονη μαθήτρια!Αρρωστημένες ορέξεις «ξύπνησε» η ανήλικη μαθήτριά του στον 59χρονο δάσκαλο χορού, ο οποίος φέρεται να την αποπλάνησε, μετά την προπόνηση που έκαναν και όχι μόνο μία φορά! Το 15χρονο κοριτσάκι ενημέρωσε τους γονείς του, που έσπευσαν αμέσως στην Αστυνομία και ο σάτυρος συνελήφθη.

Το περιστατικό, σύμφωνα με την καταγγελία της μικρής, συνέβη μετά το τέλος του μαθήματος χορού στο Πνευματικό Κέντρο του Αρχάγγελου στη Ρόδο, όταν ο 59χρονος δάσκαλος μετέφερε με το αυτοκίνητό του το ανήλικο κορίτσι σε απόμερο σημείο, όπου άρχισε να το χαϊδεύει με έντονη ερωτική διάθεση και να ασελγεί σε βάρος του!
Τρομοκρατημένη η μαθήτρια επέστρεψε στο σπίτι της και αποκάλυψε στους γονείς της όσα είχαν συμβεί. Οι γονείς της, την άκουσαν εμβρόντητοι να τους αποκαλύπτει ότι και άλλες φορές ο δάσκαλος την είχε παρασύρει σε ερημική περιοχή, όπου την είχε υποχρεώσει σε ασελγείς πράξεις!
Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβαν αμέσως τον 59χρονο που παραδίδει μαθήματα χορού σε γκρουπ κοριτσιών μεταξύ 12 και 19 χρόνων και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Ρόδου, που του άσκησε δίωξη για αποπλάνηση ανήλικης και τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Back to top!