Searching...

Indie Fest

Σήμερα  Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012 τρεις «indie» μπάντες της Θεσσαλονίκης συναντιούνται στη σκηνή του Γαία Live. Οι BrightSide, οι Jake Leg και οι The Finger ενώνουν τις δυνάμεις τους και συμμετέχουν το πρώτο Indie Fest στη πόλη.

Μία νέα πλατφόρμα συνάντησης και μουσικής συνεργασίας ένα πρώτο βήμα να παρουσιαστεί το indie μουσικό δυναμικό της πόλης, δίνοντας την ευκαιρία στα συγκροτήματα, που είτε δεν έχουν δική τους δισκογραφία, είτε είναι περιορισμένα από τα εμπορικά ζητούμενα συναυλιακών χώρων να παρουσιάσουν ζωντανά τον ήχο τους και να αποδείξουν πως η indie σκηνή τη πόλης είναι ισχυρή και ηχηρή.θα ακούσουμε τις τρεις μπάντες να παίζουν τις νέες και πολύ ενδιαφέρουσες δουλειές τους.
 Οι BrightSide θα παίξουν νέο ακυκλοφόρητο υλικό τους, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει προσεχώς σε EP, με τίτό «Puzzle» και κυμαίνεται μουσικά σε indie rock ήχους με επιρροές από Editors, Killers, Interpol, Customs.
Οι The Finger με επιρροές από τη Βρετανική σκηνή και με ντεμπούτο single
«Die! Die Superhero!» θα παρουσιάσουν τον πρώτο τους δίσκο.
 Oι Jake Leg, με επιρροές από τη σύγχρονη rock σκηνή κινούνται σε
alternative rock μονοπάτια.
Θα ακολουθήσει Dj set.

 Η ιδέα του φεστιβάλ προέκυψε από τους BrightSide με την προοπτική να καθιερωθεί ως θεσμός, που θα συγκεντρώνει τόσο τα ανεξάρτητα συγκροτήματα όσο και τους πολυάριθμους ακροατές και υποστηρικτές του ευρύτερου μουσικού είδους που εντάσσεται στην indie ιδεολογία, το Indie Fest διοργανώνεται για πρώτη φορά την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου στο Γαία Live. Μακροπρόθεσμος στόχος του είναι να επεκταθεί και εκτός Θεσσαλονίκης, ταξιδεύοντας σε άλλες πόλεις και φιλοξενώντας συγκροτήματα και από ολόκληρη την ελληνική περιφέρεια.
if.indiefest@gmail.com
http://www.facebook.com/if.IndieFest


Info:
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00
21.00 : Τhe Finger
22.00 : BrightSide
23.00 : Jake Leg
24.00 : After-show dj party

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2011
Είσοδος: 3 ευρώ
Γαία Live Δόξης 5 & Σαλαμίνος, Λαδάδικα
T.2310513654

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Back to top!