Searching...

Χωρίς ταξί

Χειρόφρενο τράβηξαν από σήμερα, στις 5 τα ξημερώματα και μέχρι τις 5 τα ξημερώματα της Παρασκευής οι ιδιοκτήτες ταξί σε όλη την Ελλάδα, οι οποίοι διαμαρτύρονται για το άνοιγμα του επαγγέλματός τους.
Στη Θεσσαλονίκη οι ιδιοκτήτες ταξί και τις δύο μέρες της απεργίας, θα χωριστούν σε μικρά γκρουπ, θα πάνε σε 15 συν τέσσερα επιλεγμένα σημεία και θα μοιράσουν ενημερωτικά φυλλάδια στους πολίτες. Ετσι, μετά τις 9.30 το πρωί, θα αρχίσουν να μοιράζουν τα 20.000 έντυπά τους στη ΧΑΝΘ, στο Σιντριβάνι, στη συμβολή της Τσιμισκή με την Αριστοτέλους, στη συμβολή της Τσιμισκή με την Εγνατία, στην πιάτσα της Μητροπόλεως που βρίσκεται απέναντι από τη μητρόπολη, στα Δικαστήρια, στη Βούλγαρη, την Καλαμαριά, τη Χαριλάου, την Τούμπα, τη Νεάπολη, τη Σταυρούπολη, τον Εύοσμο, το Κορδελιό και το Βαρδάρι. Επιπλέον, ομάδες αυτοκινητιστών θα βρίσκονται και στα τέσσερα σημεία στα οποία θα γίνεται περιφρούρηση της απεργίας, δηλαδή στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», στο ΚΤΕΛ «Μακεδονία», στο Ν.Σ. Σταθμό και στο ΚΤΕΛ Χαλκιδικής.
Και σε αυτή την απεργία, όπως και σε κάθε κινητοποίηση, οι εταιρίες ραξιοταξί θα διαθέτουν από τέσσερα ταξί η καθεμία τα οποία θα μεταφέρουν αποκλειστικά ασθενείς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Back to top!