Searching...

Άρεσε ο Άρης


Καλή κίνηση,συνεχείς πάσες,όμορφες μακρινές πάσες,20 τελικές ευκαιρίες,διάθεση και πάθος σε μεγάλα διαστήματα του αγώνα!Θετική εικόνα,φιλικό μέν,συμπεράσματα όμως πάντα υπάρχουν,ειδικά με τέτοιο αντίπαλο.Μάκάρι τα αρχικά συμπεράσματα να έχουν την ίδια πορεία στη κατάληξη(πρωτάθλημα).Το μόνο που δε μ'άρεσε ήταν η συμπεριφορά κάποιων...φιλάθλων,που για ακόμα μια φορά ήθελαν να μας δείξουν...ποιός την έχει μεγαλύτερη....!Γενικά πολύ καλή εικόνα,πολύ φωνή αλλά και πολύ ζέστη!Δέ θέλω να πώ άλλα για την ομάδα,είναι νωρίς ακόμα,χαίρομαι πάντως(δε το περίμενα)γιατί νιώθω ότι έγιναν θετικές κινήσεις,όχι εντυπωσιασμού(βλέπε...αεροδρόμια)και όχι για ακόμη μια φορά 8 δανεικούς παίχτες! Όσο ζώ ελπίζω....είδωμεν!Πάμε και στα τυπικά.

Oι παίκτες του ΑΡΗ μπήκαν ορεξάτοι  πραγματοποιώντας την πρώτη τους επίσκεψη στα καρέ του Καρίνι στο 2ο λεπτό, το σουτ όμως του Καπετάνου δεν ανησύχησε τον πορτιέρο της Πενιαρόλ. Λίγο αργότερα ο Καστίγιο επιχείρησε ένα σουτ από τα αριστερά, ο Καρίνι όμως μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα.
Η Πενιαρόλ έκανε για πρώτη φορά αισθητή την παρουσία της στο 20’ . Ο Παστορίνι βρέθηκε μόνος στο ύψος του πέναλτι, έκανε το σουτ, η μπάλα όμως κατέληξε άουτ.

Ο ΑΡΗΣ απάντησε στο αμέσως επόμενο λεπτό. Ο Σολτάνι σούταρε και ο Καρίνι μπλόκαρε εύκολα.

Αυτό που δεν κατάφερε ο Παστορίνι, το έκανε το Πέρεζ. Σε μια στιγμή αδράνειας για την άμυνα του ΑΡΗ, ο Πέρεζ, μετά από βαθιά μπαλιά, πλάσαρε τον Σηφάκη και έκανε το 0-1 στο 22ο λεπτό.

 
Ο Καπετάνος στο 24’ λίγο έλειψε να ισοφαρίσει τον αγώνα, ο Καρίνι όμως απομάκρυνε εντυπωσιακά την μπάλα, αποσοβώντας για μία ακόμη φορά τον κίνδυνο για την ομάδα του. Ο 27χρονος μέσος στο 26’ δικαιολόγησε τον Σάκη Τσιώλη που του εμπιστεύεται τις στημένες φάσεις . Ο Καπετάνος εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα της Πενιαρόλ.
 
Το επιθετικό κρεσέντο του ΑΡΗ συνεχίστηκε, πάλι με τον Καπετάνο ο οποίος έκανε του σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής στέλνοντας την μπάλα για μία ακόμη φορά ελάχιστα άουτ. Στην αμέσως επόμενη φάση ο Νέτο, από το ίδιο σημείο, έκανε το τεχνικό πλασέ αναγκάζοντας τον Καρίνι να προχωρεί σε μια εντυπωσιακή απόκρουση.

ΓΚΟΛ:
Η συνεχής πίεση του ΑΡΗ απέφερε καρπούς. Μετά από συνδυασμένη προσπάθεια των παικτών του Τσιώλη από τα δεξιά, ο Βανγκέλι βρέθηκε στην περιοχή, έσπασε την μπάλα στον Σολτάνι ο οποίος από κοντά ισοφάρισε σε 1-1 στο 39’.

Στην επανάληψη, η πρώτη καλή φάση ανήκει στον ΑΡΗ. Ο Σολτάνι έκανε το σουτ στο 53’ με την μπάλα να πηγαίνει στο δοκάρι μετά και από επέμβαση του Καρίνι. Ο Γαλλοαλγερινός άγγιξε πάλι στο γκολ στο 56΄, η κεφαλιά του όμως πέρασε άουτ.

Στην αμέσως επόμενη φάση ο Παστορίνι βρέθηκε απέναντι στον Βελλίδη, έκανε το πλασέ και έστειλε την μπάλα άουτ χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να βάλει την ομάδα του μπροστά στο σκορ.

Στη συνέχεια οι αλλαγές που γίνονταν από μεριάς Τσιώλη και Αγκίρε όπως ήταν φυσιολογικό έριξαν τον ρυθμό του αγώνα. Αυτό όμως δεν εμπόδισε την Πενιαρόλ να φτάσει στην επίτευξη κάποιου τέρματος. Ο Σίλβα ανατράπηκε από τον Βανγκέλι στην μεγάλη περιοχή με τον Μήτσιο να δείχνει την άσπρη βούλα. Ο Κορούχο ανέλαβε την εκτέλεση βάζοντας ξανά την Πενιαρόλ μπροστά στο σκορ στο 71’.

Στο 76’ και έξω από την περιοχή της Πενιαρόλ, ο Καστίγιο εκτέλεσε το φάουλ, ο Καρίνι όμως για μία ακόμα φορά απομάκρυνε την μπάλα, αυτή τη φορά σε πλάγιο.

Σε μια από τις καλύτερες φάσεις του αγώνα, στο 83’,μετά από εκτέλεση κόρνερ του Καστίγιο και σύγχυση στην περιοχή της Πενιαρόλ, ο Φατί έπιασε τον σουτ με τον Καρίνι να κρατάει το 1-2. Στην επαναφορά ο Παπαζαχαρίας έστειλε την μπάλα άουτ, είχε υποδειχθεί όμως σε θέση οφσάιντ.
 
Στο 87’ ο Οικονομόπουλος έκανε το δυνατό σουτ ο τερματοφύλακας όμως της Πενιαρόλ συνέχισε να «βγάζει» ότι πήγαινε προς την εστία του.
 
Στο 92’ και μετά από εκτέλεση φάουλ του Πορτίγια ο Καρίνι έκανε ασταθή επέμβαση, ο Τόχα πήρε το ριμπάουντ και ο Καρίνι μπλόκαρε. Αυτή έμελλε να είναι και η τελευταία φάση του αγώνα με την Πενιαρόλ να παίρνει την νίκη, η ομάδα και ο κόσμος του ΑΡΗ όμως ήταν αυτοί που έκλεψαν την παράσταση.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


ΑΡΗΣ (Τσιώλης)
: Σηφάκης (46’ Βελλίδης), Λαζαρίδης, Γιαννίτσης (46’ Παπαζαχαρίας), Βανγκέλι (82' Καζναφέρης), Μίσελ, Φατί (89’Σάκατα), Καπετάνος (66’ Γιαννώτας) Νέτο (66’ Αγγελούδης), Καστίγιο (79’ Πορτίγια), Σολτάνι (73’Οικονομόπουλος), Τσέζαρεκ (46’ Τόχα).

Πενιαρόλ (Αγκίρε):
Καρίνι, Γκονζάλες (84’Βαρέλα), Ματσέα, Παστορίνι (63’ Παλάθιος), Πέρεζ (84’ Σέλεζ), Βαλντέζ (17’ Ροντρίγκεζ), Τόρρες (63’ Κριστοφόρο), Ζαλαγέτα (46’ Κορούχο), Αλμπίν, Αμόντιο, Γκουιτσόν (63’ Σίλβα ).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Back to top!