Searching...

Σύγκρουση με φορτηγό, στο ύψος των φυλακών Διαβατών

Λαχτάρησαν απόψε 400 επιβάτες αμαξοστοιχίας του προαστιακού που κινούνταν από τη Θεσσαλονίκη προς Λάρισα, καθώς το τραίνο στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε με φορτηγό αυτοκίνητο, το οποίο βρισκόταν πάνω στις ράγες, χωρίς ευτυχώς να σημειωθεί κανένας τραυματισμός.
Το ατύχημα έγινε σήμερα το απόγευμα στο 8ο χιλιόμετρο Θεσσαλονίκης – Αθηνών, στη διασταύρωση της Συμμαχικής οδού, στο ύψος των φυλακών Διαβατών, όταν φορτηγό αυτοκίνητο με σκοπιανές πινακίδες παραβίασε τις μπάρες σε ισόπεδη φυλασσόμενη διάβαση, έπαθε βλάβη και ακινητοποιήθηκε.
Ο οδηγός του οχήματος πρόλαβε να απομακρυνθεί, ενώ και ο οδηγός του τραίνου αντέδρασε εγκαίρως και κατάφερε να κόψει σημαντικά ταχύτητα, με αποτέλεσμα από τη σύγκρουση να μετακινηθεί το φορτηγό αυτοκίνητο κατά περίπου δέκα μέτρα.
Το θρίλερ όμως συνεχίστηκε, καθώς η σιδηροδρομική γραμμή είναι διπλής κατευθύνσεως και το φορτηγό έκλεινε και τις δύο κατευθύνσεις. Από την αντίθετη πλευρά ερχόταν εμπορευματική αμαξοστοιχία από την Κατερίνη, η οποία και αυτή πρόλαβε να σταματήσει πριν συγκρουστεί με το φορτηγό και δημιουργηθεί μεγαλύτερο χάος.
Η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε μετά τις 9 το βράδυ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Back to top!