Searching...

Τριήμερες εκδηλώσεις "Περιβάλλον Δράση 2011"

Τριήμερες εκδηλώσεις με θέμα "Περιβάλλον Δράση 2011" θα πραγματοποιηθούν από τις 3 έως τις 5 Ιουνίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Προστασίας Περιβάλλοντος, στον δήμο Κορδελιού - Ευόσμου.
Αναλυτικά το πρόγραμμα εκδηλώσεων περιλαμβάνει:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011
Στις 10 το πρωί στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής της δημοτικής ενότητας Ευόσμου θα πραγματοποιηθεί δενδροφύτευση με τη συμμετοχή μαθητών. Θα ακολουθήσουν ΒΙΩΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ από το Φορέα Διαχείρισης του Δέλτα Αξιού- Λουδία- Αλιάκμονα, το Φορέα διαχείρισης των Λιμνών Κορώνειας- Βόλβης , τον Αρκτούρο, την ΜΚΟ Προστασία Αδέσποτων Ζώων «Η ΑΓΑΠΗ». Στις 9 το βράδυ στον ίδιο χώρο θα γίνει η προβολή της ταινίας «Το ταξίδι του Αυτοκράτορα».
ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011
Στην Κεντρική Πλατεία του Δημαρχείου από τις 6 το απόγευμα, τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε περιβαλλοντικά παιχνίδια. Ταυτόχρονα, όλοι θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στις εκθέσεις Βιβλίου και Βιολογικών και Θεραπευτικών Βοτάνων.
ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011
Στις 10 το πρωί θα πραγματοποιηθεί δενδροφύτευση επί των οδών Α. Τρίτση-Μακεδονομάχων- Ολυμπιάδος, με τη συμμετοχή της εθελοντικής ομάδας του δήμου Κορδελιού - Ευόσμου.
Την ίδια ώρα θα πραγματοποιηθεί δενδροφύτευση επί της οδού Παπάγου της δημοτικής ενότητας Ελευθερίου Κορδελιού και αμέσως μετά θα διανεμηθούν γλαστράκια στους συμμετέχοντες.
Στην κεντρική πλατεία του δημαρχείου, από τις 11 το πρωί θα συνεχιστούν τα περιβαλλοντικά παιχνίδια για τους μικρούς και οι εκθέσεις Βιβλίου και Βιολογικών και Θεραπευτικών Βοτάνων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Back to top!