Searching...

Εδώ παπάς...εκεί παπάς...

Κύκλωμα επιτήδειων που δρούσε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, πείθοντας τα υποψήφια θύματα να πάρουν μέρος σε παράνομο τυχερό παιχνίδι, εξάρθρωσαν οι αστυνομικές αρχές της πόλης.
Αστυνομικοί συνέλαβαν πέντε άτομα, ελληνικής καταγωγής, ηλικιών από 26 έως 39 ετών, οι οποίοι δρούσαν στην περιοχή του Βαρδαρίου, όπου «ψάρευαν» διερχόμενους πολίτες, καλώντας τους να παίξουν μαζί τους μία παραλλαγή του γνωστού παιχνιδιού «Παπάς», το λεγόμενο «Καρεδάκι».
Μάλιστα, δύο εκ των συλληφθέντων κατηγορούνται ότι έκλεψαν από 78χρονο «παίκτη» αρκετές χιλιάδες ευρώ.



Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο ηλικιωμένος αφού πείσθηκε να παίξει μαζί τους, «κέρδισε» το ποσό των 20.000 ευρώ, το οποίο όμως για να παραλάβει, όφειλε, σύμφωνα με προτροπή των δραστών, να επιδείξει αντίκρισμα ίσου χρηματικού ποσού.
Έτσι, προκειμένου ο 78χρονος να κατοχυρώσει το υποτιθέμενο κέρδος του, πείστηκε να μεταβεί μαζί τους σε υποκατάστημα τράπεζας απ’ όπου έκανε ανάληψη το παραπάνω χρηματικό ποσό, το οποίο οι δράστες άρπαξαν και τράπηκαν σε φυγή.
Οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και αφού ορίστηκε τακτή δικάσιμος αφέθηκαν ελεύθεροι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Back to top!