Τον παλμό της τέχνης του δρόμου σε έναν εκρηκτικό συνδυασμό ζωντανής μουσικής, χορού, γκράφιτι, εικαστικών παρεμβάσεων, αλλά και extreme sports, θα επιχειρήσει να μεταφέρει για δυο ολόκληρες ημέρες, 15 και 16 Ιουνίου, στη Θεσσαλονίκη, το Street Art Festival.
Περισσότεροι από 200 διεθνείς καλλιτέχνες, προερχόμενοι από όλες σχεδόν τις τέχνες, θα εμπνευστούν και θα δημιουργήσουν μέσα σε ένα περιβάλλον κεφιού και χαράς. Πρόκειται για το μεγαλύτερο φεστιβάλ νεολαίας της Θεσσαλονίκης και ένα από τα μεγαλύτερα των Βαλκανίων που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, υπό την οργανωτική ευθύνη της ομάδας του φεστιβάλ και της ΔΕΘ - Helexpo. Με επίκεντρο τη νεανικότητα και την ελευθερία έκφρασης, η πόλη θα γεμίσει χρώμα και θα αποτελέσει εκκολαπτήριο ιδεών και τόπο κοινωνικών και καλλιτεχνικών ζυμώσεων.
Το Street Art Festival, που διοργανώνεται φέτος για τρίτη χρονιά, θα περιλαμβάνει:  24 ώρες live μουσικής με συγκροτήματα όπως ο 12ος Πίθηκος, τα Βόρεια Αστέρια, οι Ρόδες United, οι Active Member, οι Hip Hop Sick  Jacken, οι Slaine και οι hip hop funkers Herbaliser Ful Band. Πάνω από 50 street artists, θα σχεδιάσουν σε περισσότερα από 100 μέτρα τοίχου.  Θα πραγματοποιηθούν επίσης σεμινάρια και workshops για τους λάτρεις του  Comics και της γλυπτικής φιγούρας, του Animation, του Skate, του BMX, του hip hop κ.α. Την ίδια ώρα, 11 χορευτικά σχήματα θα παρουσιάσουν τις βραβευμένες χορογραφίες τους.