Searching...

Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία!

Με τέρματα των Πορτίγια (49’) και Νέτο (58’), ο ΑΡΗΣ ανέτρεψε το εις βάρος του 0-1 από το πέναλτι του Ούμπιντες στο 32’ και κέρδισε τον Ολυμπιακό Βόλου με 2-1, σε ένα κατάμεστο Κλεάνθης Βικελίδης.
 
Το σύνολο του Σάκη Τσιώλη ήταν ανώτερο από τον αντίπαλό του, κυρίως στο πρώτο μέρος όπου και είχε πολλές ευκαιρίες τις οποίες εξουδετέρωσε ο Γιακούποβιτς, όμως έμεινε πίσω στο σκορ στα πρώτα 45’ και χρειάστηκαν τα δύο τέρματα μέσα σε διάστημα 9 λεπτών στην επανάληψη, για να έρθουν οι πολύτιμοι τρεις βαθμοί.
 
Απέναντι και στη διαιτησία του Κάκου και του α’ βοηθού, Τάτση (χαρακτηριστική φάση το τριπλό οφσάιντ που δεν καταλογίστηκε στο δοκάρι του Βόλου στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων), ο ΑΡΗΣ έδειξε καρδιά και έχει πλέον μπροστά του το τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου, απέναντι στη Skoda Ξάνθη στο γήπεδο των Πηγαδίων (17/4, 19:00), για το οποίο η ΠΑΕ εξασφάλισε 1.200 εισιτήρια (η συμφωνία θα επικυρωθεί στη σύσκεψη των μέτρων τάξης), αν και είναι βέβαιο ότι οι οπαδοί του ΑΡΗ θα είναι κατά πολύ περισσότεροι στην ακριτική πόλη.
 
ΑΡΗΣ – Ολυμπιακός Βόλου 2-1
49’ Πορτίγια, 58’ Νέτο – Ούμπιντες 32’ (Π)
 
Οι συνθέσεις:
 
ΑΡΗΣ (Τσιώλης): Βελλίδης, Νέτο, Ρονάλντο, Τόχα (71’ Καζναφέρης), Τσέζαρεκ, Μίσελ, Πορτίγια, Μενδρινός (37’ Κόκε), Μπομπαντίγια (62’ Ντανίλο), Λαζαρίδης, Βανγκέλι.
 
Ολυμπιακός Βόλου (Κατσαβάκης): Γιακούποβιτς, Ούμπιντες, Ψυχογιός, Μητρόπουλος, Γκότοβος (83’ Τικάο), Σολάκης (87’ Ροντρίγκεζ), Μαρτίν, Τόμας, Μπρέσκα (62’ Νέμεθ), Ακόστα, Ρόκας.
 
Κίτρινες: Λαζαρίδης, Καζναφέρης, Κόκε – Μητρόπουλος, Σολάκης, Ψυχογιός, Γκότοβος.
 
Κόκκινες: Γιακούποβιτς (μετά από τη λήξη του αγώνα)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Back to top!