Searching...
10:34 π.μ.

«Καμπάνα» μιας αγωνιστικής στον Άρη

Η τιμωρία της μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών και το πρόστιμο 37.000 ευρώ, τα οποία επέβαλε η Πειθαρχική Επιτροπή της Superleague στην ΠΑΕ Άρης προκάλεσε μοιραία τη δυσαρέσκεια στις τάξεις της ομάδας. Η Επιτροπή θεώρησε την κίτρινη ΠΑΕ «υπαίτια για την είσοδο των φιλάθλων της στον αγωνιστικό χώρο και την κίνησή τους προς τα αποδυτήρια στον αγώνα με τον Ηρακλή, εις βάρος των ποδοσφαιριστών της ίδιας τους της ομάδας».
Όπως σημειώνεται πάντως, στο σάιτ του επίσημου ραδιοφώνου του συλλόγου: «Παρότι το άρθρο 14 (παρ. 6 εδ. α') του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ αναφέρει ξεκάθαρα πως δεν υπάρχει υπαιτιότητα της ομάδας, εφόσον η συμπεριφορά των φιλάθλων της στρέφεται αποκλειστικά έναντι της ιδίας και παρότι τα όσα συνέβησαν, καταγράφονται αναλυτικά, εντούτοις η ΠΑΕ τιμωρήθηκε με την παραπάνω ποινή (και με τον ένα δικαστή να μειοψηφεί όσον αφορά τη συγκεκριμένη απόφαση)».
Ο Άρης θα κάνει έφεση που θα συζητηθεί στη Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ, και εφόσον δεν εκπέσει η ποινή ο αγώνας της 27ης αγωνιστικής με τον Πανσερραϊκό θα πραγματοποιηθεί χωρίς θεατές στο Κλεάνθης Βικελίδης. 
www.arismaniacs.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Back to top!