Searching...

Γίναμε...Σικάγο

Δύο νεαροί συνελήφθησαν και κρατούνται στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης με την κατηγορία ότι επιχείρησαν να ληστέψουν αλλοδαπούς, την ώρα που έπαιζαν ζάρια.
Πρόκειται για 19χρονο ομογενή και έναν 22χρονο αλλοδαπό, ενώ από την αστυνομία αναζητείται ένας ακόμα αλλοδαπός ο οποίος φέρεται ότι οργάνωσε τη ληστεία.
Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δύο δράστες οπλισμένοι με Καλάσνικοφ και με πιστόλι κρότου, εισέβαλαν σε νεοαναγειρόμενη οικοδομή, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, και προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν τους πέντε αλλοδαπούς, που επιδίδονταν την ώρα εκείνη στο απαγορευμένο παιχνίδι.
Οι δύο ληστές, με καλυμμένα τα πρόσωπα, τούς απέσπασαν τα χρήματά τους και τα τοποθέτησαν σε σάκο, ενώ ακολούθησε συμπλοκή, με πυροβολισμούς στον αέρα. Αστυνομικοί τους συνέλαβαν, ενώ ο αλλοδαπός συνεργάτης τους, που αναζητείται, φέρεται ότι οργάνωσε την ένοπλη ληστεία και έδωσε πληροφορίες για την παράνομη "μπαρμπουτιέρα" που είχαν στήσει οι ομοεθνείς του, καθώς, όπως αποκαλύφθηκε, πριν από μερικές ημέρες έχασε μεγάλο χρηματικό στα ζάρια και αποφάσισε να τους εκδικηθεί.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Back to top!