Searching...
11:45 π.μ.

Νέες αντιδράσεις για τις αυξήσεις του ΟΑΣΘ

Συνεχίζουν οι «Επιβάτες Θεσσαλονίκης» τη δράση τους εναντίον των αυξήσεων στις τιμές των εισιτηρίων του ΟΑΣΘ.Υπάρχει, μάλιστα, κλιμάκωση των κινητοποιήσεων, αφού, από τις εβδομαδιαίες δράσεις που διοργάνωναν μέχρι πρότινος, προχωρούν στις καθημερινές, με αποκορύφωμα το ερχόμενο Σάββατο, οπότε προγραμματίζουν πορεία στο κέντρο της πόλης. Οι «Επιβάτες Θεσσαλονίκης» καλούν όλους τους Θεσσαλονικείς να συμμετέχουν όχι μόνο στην πορεία, αλλά και στις καθημερινές κινητοποιήσεις, προκειμένου, όπως τονίζουν, «να μην περάσει το νέο χαράτσι της κυβέρνησης και του ΟΑΣΘ».
Σύμφωνα με το μέλος του συντονιστικού των «Επιβατών Θεσσαλονίκης» Κώστα Κωστόπουλο, οι δράσεις θα συνεχιστούν και μετά το ερχόμενο Σάββατο.
Εξάλλου, οι «Επιβάτες Θεσσαλονίκης» έκαναν την περασμένη Παρασκευή παράσταση διαμαρτυρίας στο πολιτικό γραφείο του υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Σπύρου Βούγια, διαμαρτυρόμενοι για τις αυξήσεις. Μάλιστα, είχαν συνάντηση με τον υφυπουργό, δηλώνουν όμως ότι δεν έμειναν ικανοποιημένοι, καθώς η συνάντηση δεν επέφερε κανένα πρακτικό αποτέλεσμα. «Μόνον υποσχέσεις ακούσαμε από τον κ. Βούγια, αλλά επί της ουσίας τίποτα, αφού δε δεσμεύτηκε για τίποτα», υπογραμμίζει ο κ. Κωστόπουλος.
Εξάλλου, σήμερα, στις 5 μ.μ., οι «Επιβάτες Θεσσαλονίκης» προγραμματίζουν συγκέντρωση στο άγαλμα του Βενιζέλου, προκειμένου να προχωρήσουν σε «κατάληψη» λεωφορείων, καλώντας τους επιβάτες να μην πληρώσουν εισιτήριο.
Αύριο, στις 12 μ., φοιτητές - μέλη των «Επιβατών Θεσσαλονίκης» θα πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας στην Πρυτανεία του ΑΠΘ, ενώ την Πέμπτη, και πάλι στις 12 μ., θα δώσουν συνέντευξη Τύπου στο ΕΚΘ. Την ίδια μέρα, στις 5 μ.μ., προγραμματίζουν νέα συγκέντρωση στο άγαλμα του Βενιζέλου, προκειμένου να προχωρήσουν σε «κατάληψη» λεωφορείων.
Το Σάββατο, στις 11.30 π.μ., καλούν όλους τους Θεσσαλονικείς να διαδηλώσουν εναντίον των αυξήσεων, με το ραντεβού να δίνεται και πάλι στο άγαλμα του Βενιζέλου. Την Κυριακή, τέλος, στις 11 π.μ., θα προχωρήσουν σε συνέλευση, η οποία θα γίνει στο ΕΚΘ, προκειμένου να αποφασιστούν οι επόμενες δράσεις. «Δεν πρόκειται να σταματήσουμε, αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά μας», υπογραμμίζει ο κ. Κωστόπουλος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Back to top!