Searching...
9:57 μ.μ.

Μοίρασαν δώρα και χαρά



Το Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο επισκέφθηκαν η Διοίκηση και οι καλαθοσφαιριστές του ΑΡΗ το μεσημέρι της Πέμπτης, προκειμένου να παραδώσουν επιταγή  για την κάλυψη των άμεσων αναγκών των παιδιών που διαμένουν στο χωριό και για να τους μοιράσουν δώρα.

Συμπαραστάτης στην προσπάθεια της ΚΑΕ ΑΡΗΣ ήταν και η Cyta Ελλάδος, θυγατρική του εθνικού οργανισμού τηλεπικοινωνιών Κύπρου και Μεγάλος Χορηγός της ομάδας μπάσκετ, η οποία ανταποκρίθηκε άμεσα στο ανθρώπινο κάλεσμα του Συλλόγου μας.

Οι αθλητές του ΑΡΗ χάρισαν δώρα στους μικρούς τους φίλους, βγήκαν φωτογραφίες μαζί τους και μοίρασαν αυτόγραφα.

Ο αρχηγός του ΑΡΗ, Νίκος Χατζηβρέττας, πραγματοποίησε δηλώσεις από την πλευρά των καλαθοσφαιριστών της ομάδας, σημειώνοντας:

«Είναι πολύ σημαντική η σημερινή ημέρα για την ομάδα μας. Θέλουμε με την παρουσία μας να προσφέρουμε και να δείξουμε τη στήριξή μας σε ένα μεγάλο αγώνα και σε μία σπουδαία προσπάθεια που γίνεται.

Τα λόγια είναι περιττά σε τέτοιες περιπτώσεις, Τέτοιες κινήσεις πρέπει να γίνονται από όλους μας ατομικά και όχι μόνο από εμάς, σε περιπτώσεις όπως η σημερινή. Πρέπει σαν κοινωνία να μπορέσουμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον».

Ο Διευθυντής Εγκαταστάσεων του Παιδικού Χωριού, κ. Λουκάς Ίσαρης , τόνισε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΚΑΕ ΑΡΗΣ και τους αθλητές της ομάδας για την πρωτοβουλία τους. Όλη η οικογένεια του ΑΡΗ, η ΠΑΕ και η ΚΑΕ, βοηθά τα παιδιά του χωριού μας. Εγώ θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στην ομάδα και να μας σκέφτονται ακόμη πιο συχνά.

Η βοήθεια που μας προσφέρουν είναι πολύ μεγάλη, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι τα παιδιά χαίρονται, καθώς αντιλαμβάνονται ότι οι άνθρωποι που βλέπουν στην τηλεόραση, έρχονται και τα επισκέπτονται».

Η Υπεύθυνη Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, Χριστίνα Σκέντζιου, υπογράμμισε:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε σήμερα στο Παιδικό Χωριό. Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ για ακόμη χρονιά ανταποκρίνεται στο κάλεσμα των παιδιών αυτών που μας έχει όλους ανάγκη. Θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Cyta Ελλάδας, το μέγα χορηγό της ομάδας μας, που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας.

Οι άνθρωποι του Χωριού που εργάζονται εδώ, είναι άξιοι συγχαρητηρίων. Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ θα είναι στο πλευρό τους όποτε χρειαστεί και στο μέλλον. Γι’ αυτό βρισκόμαστε και σήμερα εδώ, ώστε να προσφέρουμε κι εμείς από την πλευρά μας ό,τι μπορούμε».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Back to top!