Searching...
9:16 μ.μ.

Linkwise – Το πρώτο ελληνικό Affiliate Network




H Linkwise, η οποία είναι το πρώτο ελληνικό affiliate network , ξεκίνησε την λειτουργία της εδώ και λίγες μέρες και αποτελεί το συνδετικό κρίκο ανάμεσα στους Διαφημιζόμενους και τους Affiliates, κάτι που μέχρι στιγμής στην Ελλάδα δεν είναι και τόσο διαδεδομένο, αντίθετα με το εξωτερικό.

Πως δουλεύει το δίκτυο;

Στο «LinkWise Affiliate Network» εγγράφονται από τη μία οι Διαφημιζόμενοι και από την άλλη οι Affiliates.
Οι Διαφημιζόμενοι μόλις εγγραφούν στο Network, θα τους ανατεθεί ένας Affiliate Manager της Linkwise ο οποίος θα αναλάβει να τους βοηθήσει να δημιουργήσουν καμπάνιες με συγκεκριμένα δημιουργικά, ανάλογα με το τι θέλουν να προωθήσουν και ο Affiliate Manager θα ανεβάζει στο Network τα banners και τα λεκτικά τα οποία οι Affiliates θα χρησιμοποιήσουν για την προώθησή των προϊόντων που οι πρώτοι θέλουν να προωθήσουν.
Οι Affiliates,  από την άλλη έχουν πρόσβαση στα δημιουργικά (banners κτλ.) που οι διαφημιζόμενοι έχουν ανεβάσει στο Network και έτσι μπορούν να επιλέξουν αυτό που ταιριάζει καλύτερα στην σελίδα τους ή το blog τους, ωστε να ξεκινήσουν να βγάζουν χρήματα.

Γιατί να γίνετε Affiliate;

Πολύ απλά γιατί δεν έχετε τίποτα να χάσετε! αντίθετα μόνο να κερδίσετε! Το Linkwise Affiliate Network σας προσφέρει τα μεγαλύτερα ηλεκτρονικά καταστήματα, τα banners τους, την τεχνολογία και αλλά και όλα τα απαραίτητα εργαλεία που χρειάζεστε για να δημιουργείτε καμπάνιες, να παρακολουθείτε την αποτελεσματικότητά τους, να βλέπετε τα χρήματα που έχετε βγάλει και να ενημερώνεστε για νέους Διαφημιζόμενους που συμμετέχουν στο Δίκτυο καθώς και για νέες προσφορές. Γραφτείτε στο Δίκτυο σήμερα δωρεάν, δείτε πως λειτουργεί το σύστημα και αρχίστε να βγάζετε χρήματα.Δεξιά κάτω απο τη φωτογραφία της Θεσσαλονίκης υπάρχει ο σύνδεσμος    Join the Linkwise Affiliate Network!
 Επισκεφτείτε την ιστοσελιδα και ενημερωθειτε για τα παντα.Προσθεστε διαφημισεις στην ιστοσελιδα σας ή στο blog σας,εντελως δωρεαν!!!

ΠΗΓΗ:thevoyager.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Back to top!