Searching...
10:34 π.μ.

Ενδιαφέρον επενδυτικού ομίλου για ΠΑΕ και ΚΑΕ Άρης

.Όμιλος Ελλήνων επιχειρηματιών, που εκπροσωπείται από Θεσσαλονικιό επιχειρηματία, ενδιαφέρεται να εξαγοράσει «πακέτο» μπάσκετ και ποδόσφαιρο. Πότε και πώς θα γίνει η πρώτη κρούση Μετά την αθλητική αποκάλυψη της χρονιάς σχετικά με το ενδιαφέρον του επενδυτικού fund από το Κατάρ για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η voria.gr επιστρέφει με μία ακόμη βόμβα μεγατόνων που αφορά την έτερη μεγάλη ομάδα της πόλης.

Σύμφωνα με έγκυρες και αποκλειστικές πληροφορίες, επενδυτικός όμιλος Ελλήνων επιχειρηματιών αναμένεται να κάνει την πρώτη κρούση εντός του επόμενου δεκαημέρου στη λέσχη φίλων Άρη, προκειμένου να διερευνήσει τις δυνατότητες απόκτησης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών τόσο της ΠΑΕ όσο και της ΚΑΕ του κιτρινόμαυρου Συλλόγου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκπρόσωπος του επενδυτικού ομίλου είναι Θεσσαλονικιός επιχειρηματίας, γνωστός για τα κιτρινόμαυρα αισθήματά του.
ΠΗΓΗ:www.voria.gr

Αποψή μου?Ένα τεράστιο και μεγαλοπρεπές Ο Χ Ι σαν αυτο του Ι.Μεταξά,δε θελουμε ρε,φτανει,δε παμε πίσω ξανα.Ξυπνήστε και μεγαλώστε τις ελπίδες για το όνειρο ρε αρειανάκια,έχουμε εμείς την ομαδα,που ότι και να γίνει θα είμαστε ΕΔΩ,οι επενδυτές με τη πρώτη στραβή...ΓΕΙΑ ΣΑΣ,με όλα τα επακόλουθα και χρεη!Δείτε που είμαστε με σχεδον 8000 μέλη στη λέσχη!ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!Δέ θελουμε κανένα αφεντικό!Γυρνάμε πίσω έτσι!Ενδιαφέρεστε για τον ενιαίο ΑΡΗ κύριοι?Ωραία,μπείτε ως χορηγός,ως ο μεγαλύτερος χορηγός αφού οπως λέγεται είστε μεγάλη πολυεθνική,ως εκεί όμως!ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΠΙΤΙ  ΜΑΣ!
ΠΗΓΗ:...εμού του ιδίου...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Back to top!