Searching...
8:17 μ.μ.

Στην κόψη του ξυραφιού

Ούτε το τσουχτερό κρύο στάθηκε εμπόδιο για τους χιλιάδες οπαδούς του ΑΡΗ που βρέθηκαν στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού Σταδίου δίνοντας ώθηση και δύναμη στο σύνολο του Έκτορ Ραούλ Κούπερ το οποίο απέσπασε την ισοπαλία με 1-1 παρά την βελτιωμένη εικόνα που παρουσίασε στο δεύτερο μέρος του αγώνα και τη δυνατότητα να πετύχει παραπάνω γκολ εφόσον ο διαιτητής Μήτσιος δεν αρνούταν την ανατροπή του Καζναφέρη στο 87ο λεπτό.

Ειδικότερα στο αγωνιστικό μέρος, η έλλειψη ρυθμού ήταν χαρακτηριστική στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης με τις δυο ομάδες να προσπαθούν να βρουν τα πατήματά τους.

Μια υποψία ευκαιρίας σημειώθηκε για τον Βόλο στο 4ο λεπτό από τον Μαρί Μπρέσκα που σούταρε δυνατά, η μπάλα όμως κατέληξε στην αγκαλιά του Μιχάλη Σηφάκη. Λίγα λεπτά αργότερα (8ο λεπτό) ο ΑΡΗΣ πλησίασε την αντίπαλη εστία και με το σουτ του Τόχα σημείωσε μια όμορφη φάση, η μπάλα ωστόσο να κατέληξε εκτός γηπέδου από τα πολλαπλά φάλτσα που πήρε.

ΓΚΟΛ! Ο Νέτο με απίστευτη εκτέλεση φάουλ «τρύπησε» τα δίχτυα του Ελβετού τερματοφύλακα σχεδόν από το κέντρο του γηπέδου και άνοιξε λογαριασμό στο 20ο λεπτό, γράφοντας το 0-1 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Το συγκρότημα του Έκτορ Ραούλ Κούπερ πίεζε την άμυνα του Ολυμπιακού Βόλου σημειώνοντας μια ευκαιρία στο 28ο λεπτό με τον Ρουίζ που προσπάθησε να σουτάρει από το ύψος του πέναλτι αλλά εκεί ο Ντολεζάι απομάκρυνε τον κίνδυνο για την ομάδα του.

Οι γηπεδούχοι πλησίασαν με αντεπίθεση την εστία του Μιχάλη Σηφάκη εκεί όπου του έγινε διπλό φάουλ αλλά ο διαιτητής δεν υπέδειξε τίποτα κι έτσι ο Σανκαρέ κατάφερε να σουτάρει, με τον έλληνα πορτιέρο όμως να προβαίνει σε μια εκπληκτική απόκρουση διώχνοντας τη μπάλα σε κόρνερ.

Στο 40ο λεπτό ο Ολυμπιακός Βόλου ισοφάρισε σε 1-1 από μια κακή στιγμή του τερματοφύλακα του ΑΡΗ καθώς του γλίστρησε η μπάλα μέσα από τα χέρια , την οποία βρήκε ο Ντολεζάι και σκόραρε.

Οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια του γηπέδου για το ημίχρονο της αναμέτρησης.

Στην επανάληψη ο ρυθμός ήταν γρήγορος και από τις δυο ομάδες, με τον Ολυμπιακό Βόλου να απειλεί στο 53ο λεπτό με σουτ του Καπετάνου το οποίο απέκρουσε ιδανικά ο Σηφάκης και εν συνεχεία ο Ντολεζάι έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της κιτρινόμαυρης εστίας.

Ο ΑΡΗΣ κινούταν απειλητικά κυρίως από την δεξιά πτέρυγα του γηπέδου. Ο Βανγκέλι σούταρε δυνατά στο 64ο λεπτό και ο αντίπαλος τερματοφύλακας έστειλε την μπάλα σε κόρνερ.

Οι παίκτες του Έκτορ Ραούλ Κούπερ με εμφανώς βελτιωμένη την εικόνα τους στον αγωνιστικό χώρο οδηγούσαν τον ρυθμό του παιχνιδιού ψάχνοντας το δεύτερο γκολ. Η εκτέλεση φάουλ του Νέτο λίγο έξω απ΄τη μεγάλη περιοχη πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Γιακούποβιτς.

Στο 86ο λεπτό ο Ολυμπιακός Βόλου απείλησε την εστία του ΑΡΗ και ο Μιχάλης Σηφάκης με πολύ καλή επέμβαση την διατήρησε ανέπαφη.

Στο 87ο λεπτό, ο Μήτσιος αρνήθηκε την υπόδειξη πέναλτι υπέρ του ΑΡΗ, όταν μετά την κάθετη πάσα του Χαβίτο στον Καζναφέρη ο Αλβάρες τον ανέτρεψε επάνω στη γραμμή, αλλά ο διαιτητής του αγώνα υπέδειξε απλώς φάουλ.

Το σκληρό φάουλ του Πλιάγκα πάνω στον Μενδρινό στο 88ο λεπτό οδήγησε τον διαιτητή Μήτσιο στην υπόδειξη της κίτρινης αντί της κόκκινης κάρτας.

Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε λίγο μετά με τον ΑΡΗ να κατακτά τον βαθμό της ισοπαλίας στον τελευταίο εκτός έδρας αγώνα του, για το 2010.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ολυμπιακός Βόλου (Σάκης Τσιώλης): Γιακούποβιτς, Μητρόπουλος (65΄Πλιάγκας), Μπρέσκα (58΄ Μαρτίν), Σολάκης, Ρόκας, Ζέλεσι, Ντολεζάι, Σανκαρέ (92΄Τομάς), Καπετάνος, Αλβάρεζ, Ούμπιντες

ΑΡΗΣ (Έκτορ Κούπερ): Σηφάκης, Βανγκέλι, Νέτο, Λαζαρίδης, Κουλουχέρης, Τόχα (74΄Φατί), Πρίττας, Χαβίτο, Μενδρινός, Κόκε (83΄Καζναφέρης), Ρουίζ (60΄Τσέζαρεκ)

WWW.ARISFM.GR

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Back to top!