Searching...
7:41 μ.μ.

Κίτρινε θεέ μου,τρελάναμε το κόσμο ολο!!!

ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ...ΑΡΗ ΜΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ,ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ,ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΛΟΙ!ΟΛΟΙ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΚΡΥΑΔΑ,ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ,ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΖΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ,ΕΛΠΙΖΑΜΕ,ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΥ ΑΛΛΟΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ,ΠΙΣΤΕΥΩ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΕΙΑ ΕΙΧΕ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ!ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΤΟ ΜΑΤΣ,ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ(ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΑΔΙΚΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ!!!)ΚΑΙ ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΕΜΑΧΙΟ,ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Η ΕΛΠΙΔΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΙΟ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟΥΣ,ΣΤΟΥΣ ΠΙΟ ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΥΣ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ,ΤΟ ΘΕΩΡΗΣΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ,Μ Π Ο Ρ Ο Υ Μ Ε!Ο ΡΥΘΜΟΣ ΟΧΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΡΗΓΟΡΟΣ,ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΠΑΝΟΥΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΤΗ ΜΠΑΛΑ,ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΙΧΤΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΑΛΗ ΜΠΑΛΑ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΑΘΗ!
ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ,ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΔΥΝΑΤΑ ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ,ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΝΑ ΓΚΟΛ,ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ,ΚΙ ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ & ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΑΣΜΑ....ΠΕΝΑΛΤΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΡΗ,ΣΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΙΔΗ ΟΠΟΥ Η ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΑΠΟ LARGE ΕΓΙΝΕ XXLARGE!!!ΠΕΝΑΛΤΙ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΡΑΣ,ΔΕ ΘΑ ΔΙΝΟΤΑΝ ΟΥΤΕ ΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ!ΕΥΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ!2-2 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΣΠΑΝΟΥΣ....ΤΟ ΧΑΟΣ!ΑΣΥΝΔΕΤΟΙ,ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ,ΑΣΥΝΕΝΝΟΗΣΙΑ,ΝΕΥΡΙΚΟΤΗΤΑ,ΜΗΔΕΝ ΟΥΣΙΑ!Ο ΑΡΗΣ ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣΕ,ΕΤΡΕΧΕ,''ΨΑΧΝΟΤΑΝ'',ΕΠΕΦΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΤΑΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ!ΚΑΙ ΣΤΟ 81' ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΡΝΕΡ,ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΕΙΣΜΑ,Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ,Η ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΠΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΤΑΘΗΚΕ ΩΣ ΤΩΡΑ,Η ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΤΙ,ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΟΥΡΤΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΧΘΕΣ Η ΑΡΙΑΝΑΡΑ ΜΑΣ!Η ΜΕΓΑΛΗ ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ,ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΝΑ ΚΟΥΝΗΣΕΙ ΤΟ ΔΙΧΤΑΚΙ ΔΥΝΑΤΑ...ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ,ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ!!!ΕΚΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΛΑ.ΟΛΑ!!!ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΝΑ ΠΑΙΖΑΜΕ,ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΜΙΑ ΤΥΧΗ ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ!
Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Toν Σεπτέμβρη στο 1-0 επί της Ατλέτικο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» έγραφα πως ο Αρης ξεπέρασε και εκείνη ακόμα την πιο μεγάλη νίκη της ιστορίας του, το 3-0 επί της Περούτζια του Πάολο Ρόσι το 1979. Χθες το βράδυ στο «Βιθέντε Καλντερόν» οι συγκρίσεις με οποιαδήποτε άλλη βραδιά των 85 χρόνων ιστορίας του τεράστιου συλλόγου έγιναν άτοπες, μια και το 3-2 επί της Ατλέτικο δεν είναι μία επιτυχία απλή. Είναι η μεγαλύτερη νίκη ελληνικού συλλόγου σε οποιοδήποτε Κύπελλο Ευρώπης, συγκρινόμενη μόνο με το εξωπραγματικό 1-0 του Παναθηναϊκού επί του εκπληκτικού Αγιαξ του Φαν Χάαλ με το γκολ του Βαζέχα το 1996. Γιατί στα 48 προηγούμενα ματς ελληνικών ομάδων επί ισπανικού εδάφους το αίμα κυλούσε ακατάπαυστα! Οι ήττες σαράντα δύο, οι ισοπαλίες μόλις έξι, οι νίκες κάτι άγνωστο. Και έρχεται χθες το βράδυ ο Εκτορ Ραούλ Κούπερ και δείχνει σε όλους πώς πρέπει να αντιδρά μία ομάδα που παίζει με καλύτερο αντίπαλο, βρίσκεται από 1-0 μπροστά στο σκορ μέσα σε λίγο διάστημα (ένα πεντάλεπτο) 2-1 πίσω κι όμως δεν το βάζει κάτω. Ο Αρης πήγε για τη νίκη από την αρχή και έπαιζε για τη νίκη μέχρι το τέλος, αναγκάζοντας τους οπαδούς της Ατλέτικο να αναρωτιούνται ποια ήταν η ομάδα που πήρε πριν από μερικούς μήνες το Γιουρόπα Λιγκ και νίκησε εύκολα την Ιντερ στο Σούπερ Καπ!
Οι «ροχιμπλάνκος» είχαν τον Φορλάν και τον Αγκουέρο ορεξάτους και το ότι γύρισαν το σκορ μετά την ψυχρολουσία με τον Σέρχιο Κόκε ήταν αποτέλεσμα της σχεδόν τηλεπαθητικής συνεργασίας των δύο σταρ τους. Κι όμως, ο Αρης, που έπαιξε μονότερμα τη Λεβερκούζεν στη Γερμανία και νίκησε την Ατλέτικο στη Θεσσαλονίκη, είναι ο ίδιος που στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν κάνει φάση στις Σέρρες. Και είναι ο ίδιος που στο τελευταίο ημίωρο χθες έδειξε πώς πρέπει να αγωνίζεσαι εκτός έδρας! Οποιοι λίγοι, είναι αλήθεια, οπαδοί του Αρη αποδοκίμασαν τον Κούπερ πριν από λίγο καιρό ας αντιληφθούν το λάθος τους κι ας τον αφήσουν ήσυχο να κάνει τη δουλειά που ξέρει καλύτερα από καθέναν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι ένας αληθινός προπονητής, με σχέδιο και ικανότητα να χτίζει, αλλά στο ανυπόμονο τοπίο μας είμαστε ικανοί να τον χαρακτηρίσουμε κι αυτόν, όπως τόσους και τόσους άλλους, άσχετο!
Ο Λαζαρίδης με το γκολ του στο 3-2 περνά στο πάνθεον των ηρώων του ελληνικού ποδοσφαίρου σε αυτά τα 50 χρόνια που μετέχουμε στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα. Για όποιον βιαστεί να πει πως η Ατλέτικο έχασε ευκαιρίες και ότι ανοίχτηκε σχεδόν παράλογα μετά το 2-2, κυνηγώντας τη νίκη και αψηφώντας τους κινδύνους, η απάντηση είναι απλή: στο ποδόσφαιρο κερδίζει ο τολμηρός και αυτός που ρισκάροντας ξέρει πως θέλει και τύχη. Και η Τύχη πάντα κλείνει το μάτι στους ικανούς και θαρραλέους και όχι στους δειλούς.
Και ο Αρης είναι ο θεός του πολέμου, μην το ξεχνάτε ποτέ. Με έναν κόσμο στο πλευρό του που πραγματικά αξίζει όχι μόνο τη χθεσινή χαρά, αλλά και ακόμα μεγαλύτερες!
Υ.Γ.ΓΡΑΨΑΝΕ ΠΟΛΛΟΙ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΑΡΗ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ(ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΡΕΙΑΝΟΣ) ΑΘΛΗΤΙΚΟΓΡΑΦΟΣ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΜΟ.....ΜΕ ΤΙ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙΣ,ΤΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ,ΤΙ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ''ΠΑΙΞΕΙΣ'',ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΖΕΙ ΤΗ ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!ΤΙ ΓΟΥΣΤΑ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΣΟΙ ΠΑΤΗΣΑΝ ΙΣΠΑΝΙΑ,ΤΙ ΤΡΕΛΑ ΠΟΥΛΗΣΑΝ,ΤΙ ΛΑΡΥΓΓΙ ''ΠΕΤΑΞΑΝ'',ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΛΑΟΣ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΑΝΟ,ΤΟ ΧΑΟΣ,ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΔΙΝΑΝ,ΑΛΛΟΙ ΤΟΣΟΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ!ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΑΡΗ,ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΥΓΙΗ ΟΠΑΔΙΣΜΟ!
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΑΔΙΚΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ,ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΤΟΝ ΑΡΗ ΜΑΣ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΩΠΑ,ΟΥΤΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΤΟΝ ΑΡΗ!ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Back to top!