Searching...
5:23 μ.μ.

Βάλε ένα πρόβατο στο facebook profile σου

Είναι απίστευτο το πόσο εύκολα υπερισχύει αυτό που ο Φρόυντ ονόμαζε «ψυχολογία του πλήθους» σε μία πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης όπως το facebook.
Μιλάμε για χιλιάδες κόσμου, οι οποίοι ακολουθούν κάποιους influencers, μιμούμενοι τις πράξεις τους. Το εντυπωσιακό βέβαια εδώ, είναι πως μιλάμε για chain message, δηλαδή μία φάση στην οποία «παρακολουθείς» κάτι να συμβαίνει, παραξενεύεσαι και περιμένεις το «τσαφ» για να μπεις και εσύ στο παιχνίδι.
Θυμάστε την ιστορία με τα σουτιέν; Την ιστορία με το μέρος που αρέσει στις γκόμενες να... αφήνουν το τσαντάκι τους; Την ιστορία με τους κάγκουρες που έγραφαν νούμερα τύπου «25″, «30″ κτλ; Ε, τώρα ήρθε η στιγμή για τα καρτούν. Τουλάχιστον αυτό δεν είναι χυδαίο σαν τα άλλα. Άραγε, αν ξεκινήσουμε σα neolaia ένα campaign-απάντηση στη διαδικτυακή ποζεριά, είμαστε αρκετά influencers για να πραγματοποιηθεί; Είναι ακραίο αυτό που προτείνουμε, αλλά θα είναι η απάντηση στις γκόμενες που φωτογραφίζονται με το στόμα ψαριού και αποτυχημένο liquify και στους κάγκουρες που φωτογραφίζονται χωρίς μπλούζα και με ατυχές photoshop στα μπράτσα. Αντισταθείτε στη δικτατορία των απόλυτα ηλιθίων. Φτιάξτε μία φωτογραφία μόνοι σας, ή χρησιμοποιήστε την παρακάτω που ετοιμάσαμε, που είναι και στο κλίμα των καρτούν! Ας γίνουμε εμείς τα μαύρα πρόβατα! Επίσης όσοι bloggers θέλουν, μπορούν να υποστηρίξουν το campaign! Αφήστε σχόλιο στη δημοσίευση, για να μαζευτούν όλα τα blogs υποστήριξης από κάτω!

Πηγή : neolaia.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Back to top!