Searching...
5:26 μ.μ.

Προβλήματα για Χουάνμα, Ρουίζ, Πρίττα

Με μία πρωινή προπόνηση ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας του ΑΡΗ για το παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στον Πανσερραικό. Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα. Καταρχήν κατά την διάρκεια της προπόνησης γύρισε το πόδι του Χουάνμα με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για ρήξη έξω μηνίσκου. Η δεύτερη εκτίμηση μετά την εξέταση της μαγνητικής τομογραφίας θα προσδιορίσει και το διάστημα της απουσίας. Φόβοι για ανάλογη κατάσταση (ρήξη μηνίσκου) υπάρχουν και για τον Σάκη Πρίττα, ο οποίος όμως θα ακολουθήσει ειδική θεραπεία και ως το τέλος της εβδομάδας θα αποφασιστεί αν θα προχωρήσει σε επέμβαση ή όχι.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν σήμερα και οι Ρουίζ, Ρονάλντο. Ο πρώτος λόγω ενοχλήσεων στον δικέφαλο και ο δεύτερος λόγω του διαστρέμματος στην ποδοκνημική. Ο Βραζιλιάνος κάνει αγώνα δρόμου για το παιχνίδι στην Μαδρίτη, ενώ ο Ρουίζ είναι αμφίβολος για τις Σέρρες λόγω ενοχλήσεων στον δικέφαλο.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και οι Χαβίτο, Κάλβο, αλλά αμφότεροι θα είναι στην διάθεση του κ. Κούπερ για το παιχνίδι του Σαββάτου. Το δικό τους ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας ακολουθούν οι Τσεζνάουσκις, Παπαζαχαρίας.


arisfc.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Back to top!