Searching...
3:48 μ.μ.

Βράβευση για την COSMOTE από την Ελληνική Εταιρεία Ευεργετών

Για την προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς μέσω της ψηφιοποίησης του Ιστορικού Αρχείου της Δημόσιας Ιστορικής Βιβλιοθήκης της Ανδρίτσαινας, βραβεύτηκε η COSMOTE από την Ελληνική Εταιρεία Εθνικών Ευεργετών.
Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του διήμερου συμποσίου που διοργάνωσε η Εταιρεία Εθνικών Ευεργετών σε συνεργασία με την Επιτροπή Ολυμπίων και Κληροδοτημάτων και τη στήριξη της Ελληνοαμερικανικής Οργάνωσης AHEPA «ΠΕΡΙΚΛΗΣ». Στόχος της διοργάνωσης ήταν η ανάδειξη του άθλου της χορηγίας-δωρεάς και η δημιουργία στην Αθήνα ενός παγκόσμιου συμποσίου για την προώθηση αυτών των ιδεωδών.
«Αυτή η βράβευση έχει ιδιαίτερη βαρύτητα για εμάς, μια ομάδα 30 ατόμων από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, την COSMOTE και το Δήμο Ανδρίτσαινας που επί τρία χρόνια δούλεψε με ειλικρινή διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς. Το αποτέλεσμα μας ικανοποιεί και ταυτόχρονα μας ανταμείβει, γιατί με την ολοκλήρωση του έργου της ψηφιοποίηση της Βιβλιοθήκης της Ανδρίτσαινας συμβάλαμε ο καθένας από τη δική του πλευρά και θέση ευθύνης στην ανάδειξη ενός, άγνωστου έως σήμερα, εθνικού ευεργέτη αλλά και ενός μοναδικού υλικό ανεκτίμητης αξίας που μετρά 2 αιώνες, σε μια ιστορική περιοχή της πατρίδας μας.
Στις τόσο δύσκολες εποχές που ζούμε έχουμε ανάγκη από αντίστοιχα φωτεινά πρότυπα» δήλωσε η Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων της COSMOTE, κα Μαριλένα Φατσέα, η οποία παρέλαβε το βραβείο, ενώ τόνισε τη σημασία της χορηγίας ως μέσο ανάδειξης της πολιτιστικής κληρονομιάς της χώρας μας.
www.texnologia.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Back to top!