Searching...
3:53 μ.μ.

Ο ΟΤΕ προσφέρει δωρεάν CONN-X σε αριστούχους φοιτητές


Συνεπής στη στρατηγική του για διάδοση των νέων τεχνολογιών και στηρίζοντας τις προσπάθειες των νέων κατά τη διάρκεια των σπουδών τους, ο ΟΤΕ προσφέρει και φέτος, για έκτη συνεχόμενη χρονιά, δωρεάν ευρυζωνικές συνδέσεις Conn-x σε αριστούχους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές.

Και φέτος, οι πέντε πρώτοι εισαχθέντες σε κάθε τμήμα για το τρέχον έτος και οι πέντε πρώτοι φοιτητές κάθε τμήματος κάθε έτους ή εξαμήνου φοίτησης, που αρίστευσαν κατά το ακαδημαϊκό έτος 2009-2010, επιβραβεύονται από τον ΟΤΕ, λαμβάνοντας δωρεάν το «Conn-x Για Φοιτητές». Συγκεκριμένα, ο ΟΤΕ τους προσφέρει το «Conn-x Για Φοιτητές» στα 2 Mbps, καθώς και τον απαραίτητο εξοπλισμό, χωρίς καμία χρέωση μέχρι τις 30/09/2011.

Περισσότερες πληροφορίες για την προσφορά του ΟΤΕ είναι διαθέσιμες στο online κατάστημα του ΟΤΕ www.oteshop.gr καθώς και στο 13888, με ένα τηλεφώνημα χωρίς χρέωση. Για κατάθεση αιτημάτων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα καταστήματα OTESHOP.

Ο ΟΤΕ ξεκίνησε τη διάθεση δωρεάν ευρυζωνικών συνδέσεων Conn-x σε αριστούχους φοιτητές το 2005. Από τότε, τα τελευταία 6 χρόνια πάνω από 2.400 αριστούχοι φοιτητές σε όλη την Ελλάδα έχουν συνδεθεί δωρεάν με Conn-x .

Παράρτημα:

«Σχέση Ευθύνης» με τη νέα γενιά για την προώθηση νέων τεχνολογιών

Η προσφορά δωρεάν ευρυζωνικών συνδέσεων σε αριστούχους φοιτητές αποτελεί ένα ακόμα βήμα για τη διάδοση των νέων τεχνολογιών στις νέες γενιές και εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας του ΟΤΕ «Σχέση Ευθύνης». Έχοντας ως προτεραιότητα την ταχύτατη διάδοση της ευρυζωνικότητας, ο ΟΤΕ υλοποιεί μια σειρά δράσεων για την εκπαίδευση και εξοικείωση του κοινού -και κυρίως της νεολαίας- με το Διαδίκτυο και ιδιαίτερα τις ευρυζωνικές υπηρεσίες.

Μεταξύ άλλων, ο ΟΤΕ, το 2009:

Συνέχισε και επέκτεινε στην περιφέρεια το «Προγράμμα Επαναδιάθεσης Ηλεκτρονικών Υπολογιστών» και άλλου τεχνολογικού εξοπλισμού σε σχολεία και Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις.
Στήριξε τον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό «ΛΥΣΙΑΣ», ένα διαγωνισμό αναζήτησης και γνώσεων, μέσω του οποίου καλλιεργείται η ευγενής άμιλλα μεταξύ των μαθητών, ενώ επιτυγχάνεται ταυτόχρονα η εξοικείωσή τους με τις νέες τεχνολογίες.

Επιπλέον, η δωρεάν διάθεση Conn-x σε αριστούχους φοιτητές από τον ΟΤΕ, καταδεικνύει τη διαρκή υποστήριξή του προς τους νέους. Στην κατεύθυνση αυτή, το 2009, ο ΟΤΕ:

Παρείχε δυνατότητα οικονομικής στήριξης των σπουδών 2.207 φοιτητών, μέσω δωδεκάμηνης τρίωρης απασχόλησης.
Παρείχε τη δυνατότητα σε 693 φοιτητές να ολοκληρώσουν την εκπαίδευσή τους, κάνοντας πρακτική άσκηση σε ένα σύγχρονο περιβάλλον εργασίας, σε συνεργασία με την πανεπιστημιακή κοινότητα και δημόσιους φορείς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Back to top!