Searching...
9:04 μ.μ.

ΠΟΣΟ ΒΑΡΙΑ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΦΑΝΕΛΑ???

Όταν στο 18-11 των "θαλασσί" δια χειρός Πατ Καλάθη, ο Άρης απάντησε μειώνοντας σε 20-17 και προσπερνώντας 26-27, φανταστήκαμε πως η αναμέτρηση στη Ρόδο θα λάβει αμφίρροπη μορφή και μεταξύ δύο ισοδύναμων συνόλων θα κριθεί στις λεπτομέρειες.
Ωστόσο η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου διέψευσε κάθε προγνωστικό. Αφού ξέφυγε εκ νέου με 36-29, επιβλήθηκε πλήρως ενός άνευρου αντιπάλου που στηρίχθηκε αποκλειστικά στη δεινότητα του Ταπούτου. Μόνο που ο Έλληνας φόργουορντ ήταν απελπιστικά μόνος για να σώσει την κατάσταση. Πριν από τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου ο Κολοσσός είχε ήδη εξασφαλίσει διψήφια διαφορά (51-37) και όσο περνούσε ο χρόνος τόσο την αύξανε.
Ανήμποροι να αντιδράσουν οι Θεσσαλονικείς, εγκλωβίστηκαν στην εμμονή τους να σουτάρουν από το τρίποντο, αναζητώντας τρόπο να μειώσουν. Την ίδια ώρα ο Άγγελος Τσάμης ηγείτο της ολοκληρωτικής επικράτησης του Κολοσσού, ο οποίος προηγήθηκε διαδοχικά 63-48, 74-49 και 84-52!
Εκτός κλίματος αγώνα η ομάδα του Σαρόν Ντρούκερ, πέταξε από νωρίς λευκή πετσέτα και εγκατέλειψε από πολύ νωρίς κάθε προσπάθεια αντεπίθεσης. Με το -19 μάλλον έσωσε τα προσχήματα...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Back to top!