Searching...
9:02 μ.μ.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΓΚΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΛΑΡΙΝΟ ΤΟΥ...

Η αναμέτρηση συνεχίστηκε από το 53' όπου είχε σταματήσει και ενώ ο Πανσερραϊκός ήταν μπροστά στο σκορ, χάρη σε τέρμα του Σουμπίνιο από το 40ό λεπτό. Τότε, ο παίκτης των Λιονταριών εξαπέλυσε κεραυνό από μακρινή απόσταση, η μπάλα πήρε φάλτσα και ξεγέλασε τον Σηφάκη που ήταν αδύνατο να αντιδράσει, για το 1-0.

Ο Σουμπίνιο ήταν και ξανά πολύ επικίνδυνος και στο 63' λεπτό είχε δοκάρι, όταν εκτέλεσε φάουλ από πλάγια αριστερά και έστειλε την μπάλα στη ρίζα της δεξιάς δοκού του Σηφάκη. Από την πλευρά του ο Άρης απείλησε με φάουλ του Νέτο στο 76' και με σουτ του Ναφτί στο 89', αλλά και στις δύο περιπτώσεις ο Ράντμαν ήταν εκεί. Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο βοηθός προπονητή του Κοκότοβιτς, Νίκος Ζαλίκας, εμπόδισε τον Μίσελ να εκτελέσει ένα πλάγιο, ο παίκτης του Άρη αντέδρασε χτυπώντας τον και ο διαιτητής απέβαλε και τους δύο από τη συνέχεια.

Οι λεπτομέρειες -στις οποίες ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος- έκριναν τον αγώνα κόντρα στον Ηρακλή, σύμφωνα με τον προπονητή των «κυανέρυθρων» Άκη Μάντζιο. Ουζουνίδης: «Γυρίσαμε πίσω με την απόδοσή μας».

Μακριά από την έδρα του κι όπου να ναι. Ακόμη και μέσα στην Τούμπα, ο Ατρόμητος επιβεβαίωσε το όνομά του και πήρε νέο (μετά τη Ν. Σμύρνη) πολύτιμο διπλό απέναντι στον “χλωμό” ΠΑΟΚ χάρις το τέρμα του Σφακιανάκη που ήρθε έντεκα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στο 56΄. Ένα γκολ που καταδεικνύει τον τρόπο με τον οποίο απέδρασε από την Τούμπα ο Ατρόμητος κι αυτός δεν ήταν άλλος από την ομαδικότητα που επέδειξε η περιστεριώτικη ομάδα καθόλη τη διάρκεια του αγώνα.
Άλλωστε τις προθέσεις του τις είχε δείξει από το πρώτο κιόλας 45λεπτο όταν κατέβηκε με καθαρό μυαλό να χτυπήσει τον ΠΑΟΚ στις αδυναμίες του και να εκμεταλλευτεί τις σημαντικές ελλείψεις που είχε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Back to top!