Searching...
4:07 π.μ.

Οι “μπόμπιρες”

Γιάννης Πεχλιβανόπουλος, Βασίλης Καραγκούνης, Σωκράτης Τσουκαλάς. Τα ονόματα αυτά μπορεί, προς το παρόν, να μην λένε κάτι στο ευρύ ποδοσφαιρόφιλο κοινό, ωστόσο κάποιοι άλλοι έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον γι’ αυτά τα παιδιά!
Μάλιστα, το ενδιαφέρον μετατράπηκε σε μεταγραφή. Ίντερ, Ουντινέζε και Παλέρμο, αντίστοιχα, έσπευσαν και ‘άρπαξαν’ από Μεσούνη Ροδόπης τον πρώτο, και από τις ακαδημίες του Ατρομήτου τους άλλους δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές! Ο Γιάννης 16 χρονών, όσο και ο Βασίλης. Ο Σωκράτης 18 χρονών. Οι ιταλικές ομάδες, καλύπτουν πλήρως τη διαμονή τους, τα αεροπορικά εισιτήρια, όποτε και όταν θα γίνονται, των ίδιων και των γονιών τους, και φυσικά δάσκαλο ιταλικών για τον καθένα! Πρωτοποριακά πράγματα και ‘ψιλά’ γράμματα…; Ίσως! Για να μην αδικούμε και κανέναν, ίσως πρωτοφανή για νεαρά παιδιά από μία χώρα του εξωτερικού και συγκεκριμένα, τη χώρα μας. Αναμφίβολα, η εξέλιξη μπορεί να μην είναι η προσδοκούμενη. Αποδεικνύεται όμως περίτρανα πως στην Ελλάδα υπάρχουν ταλέντα. Απλά οι ‘ανιχνευτές’ των ελληνικών ομάδων, κάπου δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους. Ακόμα χειρότερα, οι διοικήσεις και οι προπονητές των ελληνικών σωματείων, δεν εμπιστεύονται τους γηγενείς ποδοσφαιριστές, δεν τους πιστεύουν, και προτιμούν δαπανηρές μεταγραφές αεροδρομίου με ημερομηνία λήξης ή αλλοδαπούς ποδοσφαιριστές αμφιβόλου αξίας!
Με τις ευχές όλων, μακάρι αυτά τα παιδιά να καταφέρουν να εξοικιωθούν με τον τρόπο δουλειάς και τον ρυθμό προπονήσεων του εξωτερικού και μία μέρα να κάνουν υπερήφανους και εμάς με το εθνόσημο στο στήθος!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Back to top!