Searching...

Τρελή καταδίωξη κλεμμένου αυτοκινήτου

Κλεμμένο αποδείχθηκε ότι ήταν ύποπτο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δύο νεαρά άτομα και το οποίο ακινητοποιήθηκε μετά από καταδίωξη αστυνομικών ομάδας ΔΙ.ΑΣ, που πραγματοποιούσαν εποχούμενη περιπολία στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Θεσσαλονίκης.
Για την υπόθεση, συνελήφθη ο 20χρονος οδηγός του οχήματος και η συνομήλικη συνοδηγός, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών, διακεκριμένες περιπτώσεις φθορών, αντίσταση και απείθεια.
Προηγήθηκε άρνηση των επιβατών, να σταματήσουν σε σήμα στάσης που πραγματοποίησαν δικυκλιστές αστυνομικοί, όταν εντόπισαν το όχημα να κινείται ύποπτα, βραδινές ώρες της 14ης Ιουλίου, επί της οδού Κουντουριώτου, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη.
Κατά τη διάρκεια αυτής, το καταδιωκόμενο όχημα πραγματοποίησε επικίνδυνους ελιγμούς και επαναλαμβανόμενη παραβίαση ερυθρών σηματοδοτών, μέχρι την πρόσκρουση σε νησίδα και την ακινητοποίησή του.
Οι δύο επιβάτες προσπάθησαν να διαφύγουν πεζοί, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν, καθώς ακινητοποιήθηκαν άμεσα και συνελήφθησαν.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι το όχημα είχε κλαπεί νωρίτερα από το κέντρο της πόλης ενώ η 20χρονη επιβάτιδα είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές, καθώς είχε δηλώσει ψευδή στοιχεία ταυτότητας.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Back to top!