Searching...

«φαντάσου: ΕΛΛΑΔΑ»



                                         Ομαδική έκθεση φωτογραφίας


Εγκαίνια
10 Ιουνίου, ώρα 20:00
Συνεδριακό Κέντρο Τράπεζας Πειραιώς
Κατούνη 12-14, Θεσσαλονίκη

Διάρκεια έκθεσης
10-12 Ιουνίου 2015 | Ώρες λειτουργίας: 09:00 – 22:00

Το Photoglobe Seminars σας προσκαλεί στα εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης φωτογραφίας, με τίτλο "φαντάσου: ΕΛΛΑΔΑ", που θα λάβει χώρα στο Συνεδριακό Κέντρο Τράπεζας Πειραιώς στις 10 Ιουνίου 2015.

Ένα ταξίδι στα χρώματα, τις γεύσεις, τη φύση και τα συναισθήματα που συνειρμικά παραπέμπουν στην Ελλάδα, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι επισκέπτες της ομαδικής αυτής έκθεσης φωτογραφίας που θα διαρκέσει έως τις 12 Ιουνίου.

Η έκθεση έχει σκοπό να καταδείξει/καταγράψει τους συνειρμούς, τις εμπνεύσεις και τις ματιές που εμπνέει στη φαντασία η “Ελλάδα”, συνθέτοντας έτσι ένα μοναδικό και πολύ ενδιαφέρον μωσαϊκό από ποικίλες φωτογραφικές προσεγγίσεις και μαρτυρίες, ξεφεύγοντας από μία συμβατική φωτογραφική διαδρομή σε συμβολικές τοποθεσίες και σημειολογικές αναφορές.

Οι μαθητές μέσα από τις φωτογραφίες τους επιδιώκουν να ταξιδέψουν τους επισκέπτες, να ανακαλύψουν τα κοινά σημεία αναφοράς τους και στη συνέχεια να επικοινωνήσουν το μεγαλείο της φαντασίας και της έμπνευσης που αντλούν από το τοπωνύμιο της χώρας μας, δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα από σημαίνουσες εικόνες, προϊόντα αυθορμητισμού και ανεπηρέαστης έμπνευσης.

Όσοι παρευρεθούν στα εγκαίνια θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν στην κλήρωση ενός δωρεάν κύκλου σεμιναρίων φωτογραφίας ή βίντεο από το Photoglobe Seminars που θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο του 2015.

Συμμετέχουν αλφαβητικά οι:

Διοργάνωση-επιμέλεια: Photoglobe Seminars- Βασιλική Ελευθερίου
Επικοινωνία-Δημόσιες Σχέσεις: Νάσια Ευθυμίου


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Back to top!