Searching...

Ασελγούσε στην 9χρονη κόρη του φίλου του


Ασελγούσε στην κόρη του φίλου του από τότε που ήταν 9 ετών! Έξι χρόνια αργότερα η ανήλικη βρήκε το κουράγιο να μιλήσει στους γονείς του.

Ο «φίλος» του ζευγαριού ασελγούσε στην κόρη τους από την ηλικία των 9 ετών. Έφθασε στα 15, το άτυχο κορίτσι για να βρει τη δύναμη να αποκαλύψει στους γονείς της, τα όσα υπέστη από τον 53χρονο φίλο της οικογένειας. Εκείνοι απευθύνθηκαν άμεσα στους αστυνομικούς του τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης καταγγέλλοντας τον δράστη.
Σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, από το 2009 ως το 2011, καθώς και το καλοκαίρι του 2014, ο άνδρας προέβη επανειλημμένως σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της 15χρονης σήμερα κοπέλας, εκμεταλλευόμενος την οικειότητα και τις φιλικές σχέσεις που είχε αναπτύξει με τους γονείς της ανήλικης. Οι αηδιαστικές προσεγγίσεις είχαν γίνει μέσα στο σπίτι της 15χρονης και στο αυτοκίνητο του 53χρονου.
Οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του, με τις κατηγορίες της «Αποπλάνησης παιδιών κατ’ εξακολούθηση», της «Απειλής» και της «Κατάχρησης Ανηλίκων σε ασέλγεια», και την υπέβαλλαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Back to top!