Searching...

Βραβεύσεις μελών του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου στη Θεσσαλονίκη

Βραβεία σε επτά επιχειρήσεις της Βορείου Ελλάδος απένειμε το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, αναγνωρίζοντας την πολυετή προσφορά και συνεργασία τους, αλλά και το γεγονός ότι έχουν ήδη διανύσει τρεις δεκαετίες ως μέλη του φορέα.

Πρόκειται για τις εταιρείες ΑΦΟΙ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ Α.Β.Ε.Ε., Ε. ΣΚΑΖΙΚΗΣ – Λ. ΜΑΡΑΓΚΟΣ Α.Ε., Ε.Τ.Ε.Α Α.Ε., Κ & Ν ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ Α.Β.Ε.Ε., ΜΕΒΓΑΛ Α.Ε., ΠΟΤΟΠΟΙΪΑ – ΟΙΝΟΠΟΙΪΑ ΘΡΑΚΗΣ Α.Β.Ε.Ε. και ROLLMANN A.E., οι οποίες βραβεύθηκαν κατά τη διάρκεια της Πρωτοχρονιάτικης δεξίωσης του Επιμελητηρίου, που πραγματοποιήθηκε στις 10 Ιανουαρίου, στη Θεσσαλονίκη.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε όπως κάθε χρόνο προς τιμή των μελών, των συνεργατών και των φίλων του Επιμελητηρίου, παρουσία προσωπικοτήτων του πολιτικού, διπλωματικού, τραπεζικού, επιστημονικού και επιχειρηματικού κόσμου της Β. Ελλάδας.

Στο πλαίσιο της Πρωτοχρονιάτικης εκδήλωσης, ο γενικός διευθυντής του Επιμελητηρίου, Δρ. Αθανάσιος Κελέμης, στο σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στις οικονομικές εξελίξεις τονίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι «τα δεδομένα και οι δράσεις που καλείται η χώρα να αναλάβει την περίοδο αυτή δοκιμάζουν τις ελληνογερμανικές σχέσεις, ο ανθρώπινος παράγοντας όμως στέκει ισχυρός για να αποδείξει πως αυτά που ενώνουν τους δύο λαούς είναι πολύ περισσότερα και κυρίως σημαντικότερα. Το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο έχει ως στόχο να αναδείξει την ιδιαίτερη σχέση των δύο χωρών και σας καλούμε όλους να ενωθείτε μαζί μας υποστηρίζοντας αυτή την προσπάθεια» τόνισε.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος Επιτροπής Β. Ελλάδος, κ. Στέφανος Τζιρίτης, αναφερόμενος στις πρωτοβουλίες του Επιμελητηρίου υπογράμμισε ότι «με το βλέμμα στραμμένο στην επικαιρότητα εμπλουτίζουμε διαρκώς το φάσμα των δραστηριοτήτων μας για να μπορέσουμε μαζί να δημιουργήσουμε σταθερές υποδομές για μια δυναμική πορεία στο μέλλον. Στο πλαίσιο αυτό το Επιμελητήριο παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε νομικά και οικονομικά ζητήματα, χρήσιμες πληροφορίες για το εγχώριο και το διεθνές εμπορικό και επιχειρηματικό γίγνεσθαι, ενώ υποστηρίζει την προβολή και διαφήμιση των συνεργατών μας, μέσα από τον ιστότοπο του Επιμελητηρίου και το δίκτυο ενημέρωσης των μελών μας, καθώς και με τη στήριξη που παρέχουμε σε διεθνείς εκθέσεις, εκδηλώσεις και συνέδρια».
 
Χορηγοί της Πρωτοχρονιάτικης δεξίωσης του Επιμελητηρίου ήταν οι εταιρίες: ALLIANZ HELLAS, ARCHIRODON GROUP NV, ROBERT BOSCH, COMMERZBANK INTERNATIONAL, ERGO GENERAL INSURANCE COMPANY, ISOMAT, LUFTHANSA GERMAN AIRLINES, OTE/COSMOTE, ΣΑΜΑΡΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ, SIEMENS, Σ.Χ.Σ., AEGEAN AIRLINES, BEIERSDORF HELLAS, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ, ΚΤΗΜΑ ΑΛΦΑ, SUPERFAST FERRIES, THE MET HOTEL και ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ – ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.

 
Back to top!