Searching...

Άναψε πράσινο...

Άναψε το «πράσινο φως» για την κατασκευή των έξι ανισόπεδων κόμβων στην περιφερειακή οδό στη δυτική Θεσσαλονίκη, γεγονός που ικανοποίησε ιδιαίτερα τους δημάρχους των περιοχών Κορδελιού-Ευόσμου και Παύλου Μελά.
Οι έξι κόμβοι, από τη Λαχαναγορά έως και το νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», εντάχθηκαν στο ΕΣΠΑ με περίπου 122 εκατ. ευρώ. Με το έργο, το οποίο θα δημοπρατηθεί τον επόμενο μήνα, θα καταργηθούν τα φανάρια και θα αυξηθεί το επίπεδο ασφαλείας και η ταχύτητα διέλευσης των οχημάτων.
Οι δήμαρχοι της περιοχής εμφανίζονται ικανοποιημένοι από την εξέλιξη της υπόθεσης και την απόφαση του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων να εντάξει το έργο κατά προτεραιότητα στο σχεδιασμό του και επισκέφτηκαν το πρωί της Τετάρτης την περιφερειακή οδό, στο ύψος της οδού Μακρυγιάννη.
«Είναι ένα έργο πνοής για τη δυτική Θεσσαλονίκη. Μειώνονται τα τροχαία ατυχήματα, αυξάνεται η ταχύτητα διέλευσης των αυτοκινήτων και παράλληλα αναβαθμίζεται περιβαλλοντικά η περιοχή», δήλωσε ο δήμαρχος Κορδελιού-Ευόσμου, Στάθης Λαφαζανίδης.
Από την πλευρά του ο δήμαρχος Παύλου-Μελά, Διαμαντής Παπαδόπουλος, πρόσθεσε πως «μία αδικία 40 ετών που ταλαιπωρούσε τη δυτική Θεσσαλονίκη φτάνει στο τέλος της».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Back to top!