Searching...

Style Art Festival 3 στο Μύλο

Graffiti, break dance, dj και mc: αυτά είναι τα τέσσερα στοιχεία της hip hop κουλτούρας τα οποία αναδεικνύει ισάξια το Style Art Festival 3. Το μουσικό φεστιβάλ ξεκίνησε στο Club του Μύλου.
Από τις 11:00 έξω από τον Μύλο θα στηθούν έξι καμβάδες ώστε οι graffitαδες Ser, Merlin, Wiseco, Pralino, Inva και Zek να αναδείξουν όλο το καλλιτεχνικό τους ταλέντο.
Το φεστιβάλ συνεχίζεται με τον διαγωνισμό break dance 2 vs 2. Το Break Battle θα ξεκινήσει στις 15:00 ενώ κριτές θα είναι οι: Apache στο St.A.F. 1, κριτής του St.A.F. 2 και μέλος των Junglers και Black Out, SASPENS. (Θεσσαλονίκη), ο νικητής του St.A.F. 2 με τους Lucky Dice, REQUIN (Αθήνα) και ένα από τα πιο έμπειρα b boy της χώρας, κριτής και στο St.A.F. 1, PYRO μέλος των Dead Prezz. Η νικήτρια ομάδα, εκτός από το τρόπαιο του φεστιβάλ θα κερδίσει 300 ευρώ σε μετρητά και μία θέση κριτή για το St.A.F. 4. H παρουσίαση του Break θα γίνει από τον Reice διατηρώντας για τρίτη χρονιά την παράδοση, ενώ στα πικάπ οι Deejays Cron & Kougios θα δίνουν τον ρυθμό στα b boys.
Στις 18:00 έως νωρίς το πρωί θα ξεκινήσει το live με 22 μπάντες, Η παρουσίαση θα γίνει από τον 12ο Πίθηκο ενώ live on stage θα εμφανιστούν οι Ταφ. Λαθος, Full Face, Εξωκοσμικός, Νεον, S.M.A., Reice, Attackes Raps, Ανατρόπια, Φαινόμενα, Alicia, Killah P, Δραπέτης, 4012Beats, Smash Hit, Θανάσιμος, Επώνυμοι Αλκοολικοί, Two on One, Κ.Λ.Ιος, Μος. Αλ, Δώρο Θεού και BMCstyle.
Οι 10 Deejays του φεστιβάλ είναι οι Cron, Kougios, Madnesskey, Beat Frenetics, Amok, Longbeat, Dimmy B, Coolman, Waif και Denjah D.
Για να πάρετε μία μικρή γεύση του τι σας περιμένει, κατεβάστε το mixtape του Style Art Festival 3 , το οποίο περιλαμβάνει 20 tracks εκ των οποίων 10 ακυκλοφόρητα. Για να το κατεβάσετε πατήστε εδώ.
Η είσοδος είναι 15 ευρώ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Back to top!