Searching...

Άρχισαν τα όργανα...

Τον υπουργό Εσωτερικών Χάρη Καστανίδη αποδοκίμασε ομάδα φοιτητών λίγο μετά τα μεσάνυχτα στον κινηματογράφο «Ολύμπιον».
Ο υπουργός είχε πάει για να παρακολουθήσει την προβολή κινηματογραφικής ταινίας, φοιτητές που είχαν δική τους εκδήλωση σε κοντινή απόσταση πληροφορήθηκαν την παρουσία του και εισέβαλαν στην αίθουσα του κινηματογράφου κρατώντας πανό. «Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερο και μπρος», φώναξαν ενώ πέταξαν γιαουρτάκια εναντίον του υπουργού και ένα από αυτά τον πέτυχε.
Τις αποδοκιμασίες φοιτητών εναντίον του υπουργού Εσωτερικών Χάρη Καστανίδη, την ώρα που παρακολουθούσε κινηματογραφική ταινία, καταδίκασαν με δηλώσεις τους ο υφυπουργός Υποδομών Γιάννης Μαγκριώτης και οι βουλευτές της ΝΔ Γιάννης Ιωαννίδης και Θεόδωρος Καράογλου.
«Δίνουμε μια μάχη με αυταπάρνηση. Είναι γεγονός πως σε αυτή τη μάχη υπάρχουν πάρα πολλοί που αντιδρούν, που θίγονται από τα οικονομικά μέτρα. Θα συνεχίσουμε, όμως, αυτή την προσπάθεια, όσο και αν κάποιοι προσπαθούν να αντισταθούν στον αγώνα της χώρας και θα ήθελα το φοιτητικό κίνημα να σταθεί αρωγός στην προσπάθεια αυτή με την κριτική του, διότι για τη νέα γενιά γίνεται αυτή η προσπάθεια», τόνισε ο κ. Μαγκριώτης.
Ο κ. Ιωαννίδης είπε είναι αντίθετος με περιστατικά βίας και με την αντίληψη «όλοι είστε ίδιοι».
Ο κ. Καράογλου επισήμανε ότι στις δύσκολες ώρες που ζούμε πρέπει να πρυτανεύσει ο διάλογος και ο πολιτικός πολιτισμός
...μπλα...μπλα...μπλα...ΔΙΑΛΟΓΟΣ???ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ???
Δε μπορεί να υπάρξει διάλογος,έχετε "σβύσει" κάθε μορφή πολιτισμού,όταν μεταξύ δυο πλευρών η μια υποτιμάει ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΑ τη νοημοσύνη της άλλης και κορο'ι'δέυει ΚΑΤΆΜΟΥΤΡΑ την άλλη πλευρά,δυστυχώς δε μπορούμε να μιλάμε για τίποτα απο τα δυο!όταν θα σταματήσετε τη συνεχόμενη και ακαταλόγιστη κατάχρηση εξουσίας και χρημάτων που σας έχουν γλυκάνει και ακόμα και σήμερα μετά απ'όσα έχουμε περάσει,έχετε όση αναισθησία χρειάζεται για να τη συνεχίζετε,τότε  μόνο θα επανέλθει ο πολιτισμός!
ΞΥΠΝΗΣΤΕ!Ο κόσμος δεν είναι καλά στα μυαλά του κι εσείς συνεχίζετε να πιέζετε το καρφι που έχετε χώσει στο κεφαλι μας,να μπει ακόμη πιο βαθιά...
 Σε κανέναν δεν αρέσει η βία,παρ'όλ'αυτά,κρίνετε το αποτέλεσμα,αγνοώντας τηναιτία,κι αυτό φυσικά γιατι η αιτία ειστε εσείς!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Back to top!