Searching...

75χρονος κατηγορείται για βιασμό ανηλίκων

Για βιασμό και αποπλάνηση ανηλίκων κατ' εξακολούθηση και κατά συρροή κατηγορείται ένας 75χρονος, ο οποίος συνελήφθη και οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα Θεσσαλονίκης.
Ο εφιάλτης που ζούσαν τα τελευταία έξι χρόνια δύο κοριτσάκια ηλικίας 10 και 11 χρόνων με πρωταγωνιστή τον αδερφό της γιαγιάς τους, αποκαλύφθηκε χάρη στην παρατηρητικότητα ενός άλλου συγγενικού προσώπου των παιδιών και μετά την επιβεβαίωση των καταγγελιών οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του 75χρονου. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, τα δύο αδερφάκια κακοποιούνταν από το 2005 όταν βρίσκονταν ακόμη σε ηλικία 4 και 5 χρόνων αντίστοιχα.
Όπως προέκυψε από την έρευνα τα δύο παιδιά ζούσαν σε ένα οικογενειακό περιβάλλον με ισχυρούς δεσμούς και σχέσεις εμπιστοσύνης μεταξύ των συγγενών. Γι αυτό το λόγο τα δύο παιδιά, οι γονείς των οποίων ζούσαν στο παρελθόν στη Σουηδία, σχεδόν κάθε καλοκαίρι φιλοξενούνταν από τους συγγενείς τους στην Ελλάδα και πήγαιναν διακοπές μαζί τους. Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, ο 75χρονος στην εξέταση του παραδέχτηκε τις πράξεις τους υποστηρίζοντας μάλιστα ότι τα δύο ανήλικα κορίτσια τον... προκαλούσαν γιατί τον υπεραγαπούσαν!
Ο εφιάλτης των δύο παιδιών αποκαλύφθηκε όταν μία συγγενής τους, η οποία είναι ψυχολόγος, αντιλήφθηκε τις πράξεις του ηλικιωμένου και κατάφερε να πείσει τα δύο κορίτσια να της εκμυστηρευτούν τι συνέβαινε. Ο 75χρονος οδηγήθηκε στον ανακριτή και θα απολογηθεί αύριο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Back to top!