Searching...

Δέ μπαίνει κεραία στο Καρατάσσου




Κάθετα αντίθετος σε οποιαδήποτε προσπάθεια παραχώρησης γης στον χώρο του πρώην στρατοπέδου Καρατάσιου, για την τοποθέτηση κεραίας κινητής τηλεφωνίας, δηλώνει ο Δήμαρχος Παύλου Μελά, Διαμαντής Παπαδόπουλος. Οπως έγινε γνωστό, την Πέμπτη 7 Απριλίου, θα διεξαχθεί πλειοδοτικός διαγωνισμός, για την εμκίσθωση έκτασης 500 τετραγωνικών μέτρων, για τα επόμενα πέντε χρόνια, για την εγκατάσταση κεραίας κινητής τηλεφωνίας, στον χώρο του πρώην στρατοπέδου, χωρίς ωστόσο ο Δήμος να έχει καμία προηγούμενη ενημέρωση.

Η διοίκηση του Παύλου Μελά, σε επιστολή που εστάλη σε αρμόδιους φορείς του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης, ζητά την αναβολή της ημερομηνίας διεξαγωγής του διαγωνισμού, να τεθούν στη διάθεση του Δήμου όλα τα απαραίτητα στοιχεία και έγγραφα σχετικά με τον διαγωνισμό, όπως επίσης και να υπάρξει σαφής και έγκαιρη ενημέρωση του Δήμου, αναφορικά με περαιτέρω ενέργειες σχετικά με το ζήτημα. Συγκεκριμένα, στην επιστολή ακόμη αναφέρεται πως "Ο υπόψιν χώρος ανήκει στα διοικητικά ΄πορια του Δήμου Παύλου Μελά και μάλιστα ο χώρος του στρατοπέδου Καρατάσιου, σύμφωνα με διαχρονικές δηλώσεις της ανωτάτης πολιτικής ηγεσίας του ΥΕΘΑ, πρόκειται να αποδοθεί στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Πάγια θέση του Δήμου είναι οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας να τοποθετούνται μακριά από χώρους κοινωνικών συγκεντρώσεων και κατοικίες".
Ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Διαμαντής Παπαδόπουλος, τόνισε ότι "Κάθε τέτοιου είδους ενέργεια, έρχεται σε αντίθεση με την πολιτική που χαράζουμε στον τόπο. Σχεδιάζουμε με βάση την αξιοποίηση των πρώην στρατοπέδων, στις Αρχές της πράσινης και αειφόρου ανάπτυξης με αστικό, χρηστικό πράσινο, χώρους άθλησης και πολιτισμού και όχι με βλαβερές κεραίες και τσιμεντοκατασκευές, με άλλες περιέργες χρήσεις. Αναμένουμε από τους αρμόδιους φορείς να γίνουν συνοδοιπόροι στο όραμά μας για τις Δυτικές Συνοικίες, προκειμένου να δημιουργήσουμε υποδομές προς όφελος και όχι σε βάρος της υγείας των πολιτών".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Back to top!