Searching...

θρίλερ με την εξαφάνιση των διδύμων

Συμπληρώθηκαν χθες δώδεκα ημέρες από την απαγωγή των δίδυμων εξάχρονων κοριτσιών Αλέσια και Λίβια Σεπ από την Ελβετία, οι οποίες εξαφανίστηκαν στα τέλη του περασμένου μήνα. Τα δύο κορίτσια είχε παραλάβει από το σπίτι τους, στο Σεν Σιλπίς της Ελβετίας, ο πατέρας τους, Ματίας Σεπ, ο οποίος στις 3 Φεβρουαρίου αυτοκτόνησε, πέφτοντας στις γραμμές του τρένου στον σταθμό της ιταλικής πόλης Τσερινιόλα.
Οι ιταλοί αστυνομικοί, που έχουν αναλάβει τις έρευνες, αναζητούσαν χθες ένα μαγνητόφωνο που δεν αποχωριζόταν ποτέ ο πατέρας τους και δεν βρέθηκε κοντά στη σορό του. Όπως αναφέρουν οι αρχές, ο 43χρονος Σεπ είχε πάντα μαζί του ένα μαγνητόφωνο “που μπορεί να περιέχει πληροφορίες για την τύχη των δύο κοριτσιών”. Το μαγνητόφωνο, ένα παλιό μοντέλο, δεν βρέθηκε ούτε στο σπίτι του στην Ελβετία, ούτε στο αυτοκίνητό του και, σύμφωνα με την αστυνομία, θα μπορούσε να το έχει στείλει στην πρώην σύζυγό του Ιρίνα Λουσίντι, όπως έκανε και με ένα σημαντικό χρηματικό ποσό πριν αυτοκτονήσει.
Μιλώντας στη RAI 3, η μητέρα των δύο κοριτσιών απηύθυνε έκκληση προς όποιον γνωρίζει κάτι για τις κόρες της, τονίζοντας πως είναι “ένα σημάδι ελπίδας” το ότι τα κοριτσάκια ήταν ζωντανά σε πλοίο από τη Μασσαλία στην Κορσική τη νύχτα της 31ης Ιανουαρίου. Επίσης επισήμανε πως ο πατέρας των κοριτσιών είχε μεταβεί πολλές φορές για επαγγελματικούς λόγους στη βόρεια Κορσική και θα μπορούσε να έχει γνωριμίες στις οποίες να εμπιστευτεί τις κόρες του.
Ο Σεπ παρέλαβε την Αλέσια και τη Λίβια από το σπίτι της μητέρας τους, στις 28 Ιανουαρίου, για να περάσουν το σαββατοκύριακο. Στις 30 Ιανουαρίου ήταν η τελευταία φορά που τις είδαν στο Σεν Σιλπίς, με τον Σεπ, ενώ την ίδια ημέρα πατέρας και κόρες πέρασαν τα σύνορα προς τη Γαλλία. Την επομένη, ο 43χρονος απέστειλε μια απελπισμένη κάρτα στη σύζυγό του από τη Μασσαλία, και μερικές ώρες αργότερα επιβιβάζεται με τις δίδυμες σε πλοίο για το Προπριάνο της Κορσικής. Την 1η Φεβρουαρίου ο Σεπ αποβιβάζεται από το πλοίο, με ή χωρίς τα κορίτσια, μιας και αυτό δεν έχει διευκρινιστεί, και αργότερα αναχωρεί από την Κορσική προς τη Νάπολη. Χθες οι ελβετικές αρχές σταμάτησαν τις έρευνες, μετά από επιβεβαίωση, από αυτόπτες μάρτυρες, ότι οι εξάχρονες βρίσκονταν στο πλοίο από τη Μασσαλία προς την Κορσική. Η ελβετική αστυνομία εδώ και πολλές μέρες διεξάγει έρευνες με ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά και ένα ελικόπτερο στην περιοχή μέσα και γύρω από το χωριό Σεν Σιλπίς κοντά στη Λοζάνη, απ’ όπου απήχθησαν από τον πατέρα τους τα δύο κορίτσια.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Back to top!