Searching...
10:42 π.μ.

Η Γιαπωνέζα από το facebook είχε μακρύ...χέρι

Η Γιαπωνέζα «φίλη» του στο facebook αποδείχτηκε ότι είχε μακρύ... χέρι. Ενας 47χρονος από τη Θεσσαλονίκη έπεσε θύμα από 38χρονη την οποία γνώρισε στο διαδίκτυο και στη συνέχεια την προσκάλεσε στο σπίτι του.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο 47χρονος γνώρισε τη Γιαπωνέζα στο Ιντερνετ και έπειτα από καθημερινές διαδικτυακές συνομιλίες την κάλεσε στη Θεσσαλονίκη, προτείνοντάς της να τη φιλοξενήσει στο διαμέρισμά του, στο κέντρο της πόλης. Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε, η «ιντερνετική φίλη» έφτασε στη Θεσσαλονίκη στις 13 Ιανουαρίου και από εκείνη την ημέρα εγκαταστάθηκε στο σπίτι του 47χρονου. Οπως αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση της Αστυνομίας, «η 38χρονη αφαίρεσε ρούχα, χρηματικά ποσά, κοσμήματα και άλλα προσωπικά αντικείμενα του 47χρονου».
Οταν ο 47χρονος διαπίστωσε ότι κάτι... περίεργο συμβαίνει, κατήγγειλε την υπόθεση στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου. Οι αστυνομικοί που ανέλαβαν την υπόθεση πήγαν στο διαμέρισμα και κατά τη διάρκεια έρευνας στη βαλίτσα και στην τσάντα της 38χρονης εντόπισαν τα κλοπιμαία. Σύμφωνα με τις καταγγελίες του 47χρονου, η Γιαπωνέζα «φίλη» του είχε αφαιρέσει και άλλο χρηματικό ποσό σε συνάλλαγμα, το οποίο δε βρέθηκε κατά τις έρευνες των αστυνομικών, ενώ ισχυρίζεται ότι η 37χρονη είχε «φουσκώσει» εν αγνοία του και την πιστωτική του κάρτα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Back to top!