Searching...
10:53 μ.μ.

Δήλωσε τον Τόμας στο πρωτάθλημα ο Άρης

Με τον νεοαποκτηθέντα, Τζον Τόμας, δηλωμένο και στο πρωτάθλημα, θα πορευτεί στο εξής ο Αρης. Σε αυτό κατέληξαν οι ιθύνοντες της ομάδας, αφήνοντας εκτός πλάνων για τις εγχώριες υποχρεώσεις τον Μπράιαν Ντάνστον.

    Ο Τόμας θα συμπεριληφθεί στην αποστολή που θα ταξιδέψει αύριο στην Αθήνα για το κυριακάτικο παιχνίδι στο ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό, ενώ έτοιμος είναι και ο Κώστας Χαραλαμπίδης, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε εσχάτως από διάστρεμμα.

    "Ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος αρχίζει για μας με ένα δύσκολο παιχνίδι, σε μια δύσκολη έδρα. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι ομάδα μας και το πώς θα παρουσιάσει σημάδια βελτίωσης. Έχουμε ακόμα ένα γύρο, ώστε να μπορέσουμε να καλύψουμε τις άσχημες ήττες που κάναμε, κυρίως στα δύο τελευταία παιχνίδια, για να βρεθούμε πιο κοντά στην τρίτη θέση της βαθμολογίας", δήλωσε σήμερα στους εκπροσώπους του Τύπου ο Νίκος Χατζηβρέττας.

    Για το ότι οι "ερυθρόλευκοι" προέρχονται από ήττα στην πρεμιέρα του "Top 16" της Ευρωλίγκας σχολίασε: "Όταν μια ομάδα προέρχεται από άσχημα αποτελέσματα θέλει να αποδείξει ότι είναι σε καλή κατάσταση. Και νικηφόρο να ήταν το αποτέλεσμά τους, για μας δεν παύει να είναι ένας δύσκολος ο μεθαυριανός αγώνας."

    Συνέχισε ο αρχηγός των "κίτρινων" λέγοντας: "Αν δεν είχαμε κάνει κάποιες ήττες θα ήμασταν σε πολύ καλό σημείο τώρα. Παρόλα αυτά, όπως προανέφερα, θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε τα στραβοπατήματά μας. Δεν έχουμε σταθερή απόδοση και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματά μας. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και ήρεμοι για να πετύχουμε όσα θέλουμε".

    Ερωτηθείς για τον Τόμας απάντησε: "Είναι ένας πολύ έμπειρος παίκτης και πιστεύω θα μας βοηθήσει πολύ. Χρειαζόμαστε τη δύναμή του."

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Back to top!