Searching...
2:07 μ.μ.

Ξαναέρχονται τα κρύα

Επιδείνωση του καιρού φαίνεται πως θα έχουμε τις επόμενες μέρες σε όλη τη χώρα με σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας, βροχές, τοπικές καταιγίδες αλλά και χιονοπτώσεις στα ορεινά.

Και στη Θεσσαλονίκη χαλάει ο καιρός και τις επόμενες μέρες πιθανότατα θα έχουμε κάποιες ασθενείς βροχές με σταδιακή πτώση θερμοκρασίας, η οποία μάλλον θα είναι αισθητή. Αναλυτικά: αύριο, Παρασκευή, θα έχουμε ασθενή βροχή με θερμοκρασίες από 9 ως 12 βαθμούς Κελσίου. Το Σάββατο περιμένουμε αυξημένη συννεφιά κατά τη διάρκεια της ημέρας και ασθενή βροχή αργά τη νύχτα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 ως 12 βαθμούς Κελσίου. Η Κυριακή μάλλον θα ξεκινήσει με ασθενή βροχή το πρωί και θα συνεχιστεί με αραιή συννεφιά κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ο καιρός το βράδυ θα καθαρίσει και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 ως 11 βαθμούς Κελσίου. Η επόμενη εβδομάδα πιθανότατα θα ξεκινήσει με αίθριο καιρό αλλά η πτώση της θερμοκρασίας θα αρχίσει να γίνεται αισθητή από τη Δευτέρα που θα έχει θερμοκρασίες από 1 ως 8 βαθμούς Κελσίου.


Η γενική πρόγνωση της ΕΜΥ για όλη τη χώρα:
Παρασκευή 21/01/2011
Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία και στις υπόλοιπες κυρίως θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές. Παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά της ηπείρου, της δυτικής Μακεδονίας και δυτικής στερεάς. Τα φαινόμενα από το απόγευμα θα είναι κατά τόπους ισχυρά στα δυτικά και από το βράδυ στη δυτική Κρήτη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Σε μικρή πτώση στα βορειοδυτικά.

Σάββατο 22/01/2011
Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες οι οποίες στα δυτικά, βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα κατά διαστήματα πιθανόν να είναι ισχυρές. Χιονοπτώσεις στα ορεινά της Ηπείρου, της δυτικής Μακεδονίας και δυτικής Στερεάς.
Άνεμοι: Στα δυτικά δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Στα ανατολικά νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Κυριακή 23/01/2011
Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά. Τα φαινόμενα στα δυτικά, την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα τις πρωινές ώρες πιθανόν να είναι ισχυρά, σταδιακά όμως θα εξασθενήσουν.
Άνεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 7 και πιθανόν στο Αιγαίο 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Σε πτώση σε όλη τη χώρα.

Δευτέρα: 24/01/2011
Καιρός: Στα δυτικά, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα, τις Κυκλάδες και την Κρήτη νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα για λίγες πρόσκαιρες βροχές κατά τόπους. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά.
Άνεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση.
Θερμοκρασία: Σε περαιτέρω μικρή πτώση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Back to top!