Searching...
10:46 π.μ.

''Ράμπο'' στη Βόρεια Ελλάδα

Νέα υπηρεσία κατά της αισχροκέρδειας και του παρεμπορίου.

Στο ΥΜΑΘ η επιχειρησιακή μονάδα Ανάπτυξης που θα εποπτεύει όλα τα επενδυτικά και αναπτυξιακά προγράμματα άνω των 3 εκατ. ευρώ.

Ειδικός οργανισμός, στελεχωμένος από 60-80 άτομα, που θα είναι επιφορτισμένος με ελέγχους της ποιότητας των προϊόντων της αγοράς και την καταστολή της αισχροκέρδειας και του παρεμπορίου πρόκειται να δημιουργηθεί στη Βόρεια Ελλάδα. Όπως υπογράμμισε ο αναπληρωτής υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Σ. Ξυνίδης, οι “ράμπο” του οργανισμού θα μπορούν να επιβάλλουν πρόστιμα και να παραπέμπουν υποθέσεις στον εισαγγελέα.
Μιλώντας χθες στη Θεσσαλονίκη σε εκδήλωση του υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου υπογράμμισε την ανάγκη να υποχωρήσει η αρνητική ψυχολογία που επικρατεί ευρέως και να συμβάλλουν όλοι προκειμένου να αναστραφεί η πορεία της ελληνικής οικονομίας.
Εξάλλου, ο υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης εξήγγειλε ότι μέχρι το τέλος του μήνα αναμένονται οι διαγωνισμοί για το πρώτο πακέτο των προγραμμάτων, ύψους 2 δισ. ευρώ, του Εθνικού Ταμείου για την Επιχειρηματικότητα και την Ανάπτυξη (πρώην ΤΕΜΠΜΕ).
Υ.Γ. Με λίγα λόγια,θα γίνει της μίζας...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Back to top!