Searching...
7:26 μ.μ.

Ύμνοι του «Sports Illustrated» για τον κόσμο του Άρη

Η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι του Άρη έχει αφήσει άφωνη την Ευρώπη. Και όχι μόνο. Αυτήν τη φορά, η κιτρινόμαυρη κερκίδα πήρε τα εύσημα και από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, στις ΗΠΑ.

Πιο συγκεκριμένα, στην ηλεκτρονική του έκδοση το «Sports Illustrated», από τα κορυφαία μέσα ενημέρωσης στην Αμερική, με εκατομμύρια αναγνώστες, υμνεί τους οπαδούς του Άρη, συγκαταλέγοντας τους στα χάι λάιτς της χρονιάς!
 
Στο άρθρο με τίτλο «Από το Πρίντσετον στην Πρετόρια, ένας χρόνος ποδόσφαιρο σε όλο τον κόσμο» το οποίο υπογράφει ο Grant Wahl αναφέρονται χαρακτηριστικά τα εξής:

«Έχω δει πολλούς παθιασμένους οπαδούς του ποδοσφαίρου όλα αυτά τα χρόνια, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με την ατμόσφαιρα -στην οποία ήμουν εγώ μάρτυρας- από τους οπαδούς του Άρη Θεσσαλονίκης, πριν από την αναμέτρηση με τον «εχθρό» της πόλης τον ΠΑΟΚ. Το έζησα αυτό ενώ ήμουν στην πόλη για να κάνω ένα ρεπορτάζ για το τι συνέβη στο πρώην παιδί θαύμα των ΗΠΑ Φρέντι Αντού, καταλήξαμε σε ένα εξαιρετικό δείπνο, στην εντυπωσιακή προκυμαία της πόλης, αλλά δυστυχώς γι 'αυτόν, όμως, δεν ξέφυγε από τον τον πάγκο. Μέχρι το τέλος του έτους, αυτός θα πρέπει πάλι να ψάχνει ομάδα.». 
 
www.theplayer.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Back to top!