Searching...
11:52 μ.μ.

Η παρουσίαση του Αυτοκράτορα!

Με μεγάλη επιτυχία και μέσα σε άκρως οικογενειακό - Αρειανό κλίμα πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace η επίσημη παρουσίαση της ομάδας μπάσκετ του ΑΡΗ για τη σεζόν 2010-11, παρουσία και της εταιρείας τηλεπικοινωνιών Cyta, επίσημου χορηγού της ομάδας για την τρέχουσα και την επόμενη αγωνιστική περίοδο (2011 - 2012).

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε σύσσωμη η ομάδα του ΑΡΗ και το τεχνικό επιτελείο ενώ το παρόν έδωσαν ακόμα εκπρόσωποι του Ενιαίου ΑΡΗ όπως και άνθρωποι από τον πολιτικό χώρο.

Γιάννης Δαμιανίδης: «Όλοι κοντά στην ομάδα»

Ο Πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΡΗΣ απηύθυνε χαιρετισμό καλωσορίζοντας τους παρευρισκομένους ως εξής :


«Σας ευχαριστώ όλους που παρευρίσκεστε στην παρουσίαση μιας ομάδος που έχει μεγάλη ιστορία από πίσω της αλλά ταυτόχρονα και σε μια ομάδα μας έχει ανάγκη . Τη διοργανώνουμε μαζί με τον νέο μεγάλο χορηγό μας , την εταιρεία Cyta που συντάχτηκε στην προσπάθεια μας σεβόμενη την ιστορία του Συλλόγου.

Θέλω να ευχηθώ υγεία στους αθλητές και τον προπονητή μας. Να ευχαριστήσω τα μέλη της ΣΑΡΙΣΑ που είναι δίπλα στην ομάδα και να παρακαλέσω όλους να σταθούνε κοντά στην ομάδα όπως στάθηκε κι αυτή κοντά σε εμάς»

Παναγιώτης Ψωμιάδης: «Προσπάθεια για γήπεδο στον ΑΡΗ»


Με τη σειρά του ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης πήρε τον λόγο σημειώνοντας:


«Θα ήθελα να ευχηθώ στον προπονητή και την ομάδα ό,τι καλύτερο. Η Αρειανή οικογένεια είναι μεγάλη και ενιαία κι εμείς θα κάνουμε μεγάλη προσπάθεια ώστε να ξεκινήσει η αξιοποίηση του χώρου για δημιουργία νέου γηπέδου. Καλή χρονιά».

Γιάννης Ιωαννίδης: «Οι νέοι αθλητές είναι το μέλλον»


Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ανεβαίνοντας στο βήμα υπογράμμισε:

«Εύχομαι η χρονιά να είναι καλή και στον προπονητή και τους παίκτες να επιτύχουν τους στόχους τους. Χαίρομαι ιδιαίτερα που η ομάδα έχει στο δυναμικό της πολλά νέα παιδιά. Συγχαρητήρια στη διοίκηση γιατί αυτό είναι το μέλλον του αθλητισμού».

Μιχάλης Αχιλλέως: «Συνεργασία με την ίδια την Ιστορία του μπάσκετ»


Ο εκπρόσωπος της Cyta που αποτελεί τον μεγάλο χορηγό της ομάδος τη φετινή σεζόν καλωσόρισε τη συνεργασία των δυο πλευρών επισημαίνοντας:


«Είναι χαρά για τη Cyta Ελλάδος και για εμένα ειδικότερα να βρίσκομαι δίπλα στη μεγάλη οικογένεια του ΑΡΗ που άφησε τη δική της ιστορία στον χώρο του μπάσκετ στην Ελλάδα. Συμπληρώνουμε ένα χρόνο εμπορικής δραστηριοποίησης σαν εταιρεία στη Θεσσαλονίκη και είμαστε χαρούμενοι που θα συνεργαστούμε με την ιστορικότερη ομάδα του αθλήματος που είναι ο ΑΡΗΣ. Ελπίζουμε να ανταποδώσουμε αυτήν την εμπιστοσύνη. Εύχομαι κάθε επιτυχία στο εγγύς μέλλον του ΑΡΗ».

Γιώργος Κατσανάο: «Καιρός για τρόπαια»

Ο Εκπρόσωπος της εταιρείας αθλητικής ένδυσης, Reebok μίλησε για τη συνεργασία με την ΚΑΕ ΑΡΗΣ δηλώνοντας:


«Η εταιρεία μας ανήκει στο Adidas group και έρχεται να συνεχίσει τη συνεργασία που είχε για χρόνια με την ΚΑΕ ΑΡΗΣ. Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την ομάδα του ΑΡΗ και νομίζω ότι ήρθε ο καιρός να σηκώσουμε ένα τρόπαιο. Καλή επιτυχία».

Σαρόν Ντρούκερ: «Να δείχνουμε τη δίψα μας παντού»

Ο προπονητής του ΑΡΗ πήρε με τη σειρά του τον λόγο και εμφανώς συγκινημένος σχολίασε:


«Είναι υπέροχο που σε αυτές τις εκδηλώσεις έχεις τη δυνατότητα να δεις ανθρώπους που αποτελούν θρύλους της ομάδας όπως ο κύριος Ιωαννίδης. Σκεφτόμουν ότι ο ΑΡΗΣ είναι μια ομάδα που έχει πολλούς ντόπιους παίκτες. Προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε ένα μείγμα παικτών, Ελλήνων και ξένων. Θέλαμε να φτιάξουμε μια αφοσιωμένη ομάδα. Δεσμευόμαστε για επιτυχίες, θέλουμε να δείχνουμε τη δίψα μας όπου κι αν παίζουμε».

Στη συνέχεια ακολούθησε η παρουσίαση της ομάδος με τους παίκτες που ανέβαιναν επί σκηνής και παρελάμβαναν τη φανέλα τους.

Χρήστος Ταπούτος: «Βαριά η φανέλα»


Ο πολύπειρος φόργουορντ του ΑΡΗ κρατώντας την επίσημη στολή τόνισε:


«Είναι βαριά η φανέλα του ΑΡΗ, όλοι το γνωρίζουν αυτό. Είμαι πολύ χαρούμενος που μετέχω σε αυτήν την ομάδα και ελπίζω με τη βοήθεια των συμπαικτών μου να επιστρέψει στην Ευρωλίγκα εκεί δηλαδή όπου ανήκει»

Πι Τζέι Τάκερ: «Εκπληκτικό να παίζεις στον ΑΡΗ»


Ο Αμερικανός φόργουορντ της ομάδος με τη σειρά του υπογράμμισε:


«Είναι εκπληκτική εμπειρία να παίζω στον ΑΡΗ με αυτή τη διοίκηση, αυτόν τον προπονητή και αυτούς τους συμπαίκτες. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι όλη τη χρονιά».

Νίκος Χατζηβρέττας: «Θα παλέψουμε μέχρι τέλους»


Ο αρχηγός του ΑΡΗ ανεβαίνοντας στο βήμα επεσήμανε:


«Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να φέρουμε τον ΑΡΗ εκεί που ανήκει. Μέχρι το τέλος και με την ίδια διάθεση μέσα στο γήπεδο θα παλέψουμε να φέρουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα».

Κώστας Χαραλαμπίδης: «Προαπαιτούμενο της επιτυχίας είναι η δουλειά»


Ο 34χρονος γκαρντ της ομάδος αφού παρέλαβε τη φανέλα του τόνισε:


« Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους με υγεία και επιτυχίες των οποίων προαπαιτούμενο είναι η σκληρή δουλειά. Θα καταβάλλουμε σκληρή προσπάθεια μέσα στο γήπεδο».

Ντέγιαν Μπορόβνιακ: «Ξέρω τα πάντα για την ιστορία του ΑΡΗ»


Ο Σέρβος σέντερ της ομάδος ανέφερε :


«Γνωρίζω τα πάντα για την ιστορία του ΑΡΗ και θα κάνω ότι μπορώ για να γεμίσουμε με χαρά τον κόσμο ης ομάδος».

Λίνος Χρυσικόπουλος: «Θα κατακτήσουμε τους στόχους μας»


Ο 19χρονος γκαρντ του ΑΡΗ πήρε τον λόγο με τη σειρά του επισημαίνοντας:


«Η ομάδα απαρτίζεται όχι μόνο από ταλαντούχους παίκτες αλλά και από καταπληκτικούς ανθρώπους και είμαι σίγουρος ότι θα κατακτήσουμε τους όποιους στόχους έχουμε βάλει».

Κώστας Σλούκας: «Τιμή μου που φορώ αυτή τη φανέλα»

Ο ταλαντούχος νεαρός γκαρντ του ΑΡΗ δήλωσε:


«Γνωρίζω την ιστορία του ΑΡΗ και είναι τιμή μου που φοράω τη φανέλα του ΑΡΗ. Μαζί με τους συμπαίκτες μου θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Δημήτρης Βεργίνης: «Ό,τι δεν σε σκοτώνει …»

Τέλος τον λόγο πήρε και ο πλέον άτυχος παίκτης της ομάδος λόγω του σοβαρού τραυματισμού του, τονίζοντας:


«Δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η χρονιά για εμένα αλλά ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό. Ο κόσμος με έχει κάνει να νιώθω ότι βρίσκομαι σε μια μεγάλη ομάδα. Όλοι με στηρίζουν».

Κατερίνα Σωτηρίου,ARISFM

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Back to top!