Searching...
9:07 μ.μ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τα φαβορί είναι πολλά και σε αρκετές περιπτώσεις τα προσφέρουν τα μεγάλα ονόματα που αντιμετωπίζουν κατώτερους αντιπάλους. Στην Αγγλία ξεχωρίζουν η Μάντσεστερ Σίτι και η Τότεναμ, στη Σούπερ Λίγκα ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, στη Γαλλία η Μαρσείγ, ενώ υποχωρεί η Μονακό στο 1.50, στο Βέλγιο υπερέχουν η Γκενκ και η Κλαμπ Μπριζ, ενώ από τα μεγαλύτερα στηρίγματα της ημέρας θα είναι ο άσος της Μπαρτσελόνα σε αποδόσεις κοντά στο 1.25.

Μεγάλα φαβορί προσφέρει και η Ολλανδία, όπου υπερέχουν η Αϊντχόφεν στο 1.10 χωρίς χάντικαπ και η φιλοξενούμενη Τβέντε που παίζει στο 1.50. Ισχυρό προβάδισμα έχει στην Ελβετία και η γηπεδούχος Βασιλεία στο 1.25 και 1.30.

Ενα από τα πιο δημοφιλή σημεία της ημέρας θα είναι το διπλό της Μάντεστερ Γιουνάιτεντ μέσα στο Μπέρμιγχαμ με αντίπαλο την Αστον Βίλα και την τιμή να υποχωρεί στο 1.70. Πιέστηκε και ο άσος της Γουέστ Χαμ στο 1.85 και στο 1.80, ενώ το διπλό της Λίβερπουλ ανέβηκε και στο 2.10 καθώς στο ματς με τη Γουίγκαν η απόδοση της δεν ικανοποίησε.

Στο υπόλοιπο αγγλικό πρόγραμμα ανέβηκαν οι αποδόσεις της Πόρτσμουθ, της Εξετερ, της Μπρίστολ Ρόβερς και της Μάκλσφιλντ σε αρκετές εταιρείες του εξωτερικού. Αντίθετα δέχτηκαν πιέσεις και υποχωρούν οι τιμές της Λέστερ, της Μπέρνλι, της Μπράιτον, της Νιούπορτ, της Λούτον και της Ρέντινγκ. Ανέβηκε και στο 2.00 η απόδοση της Νταντί Γιουνάιτεντ στη Σκωτία και πιέστηκαν οι τιμές της γηπεδούχου Κουίν Οφ Σάουθ και της φιλοξενούμενης Φόλκερκ.

Δύσκολο το πρόγραμμα στην Μπουντεσλίγκα αφού δεν υπάρχουν σημαντικές διαφορές ανάμεσα στους αντιπάλους. Πιέστηκε στο 2.20 το διπλό της Στουτγάρδης, ενώ Βέρντερ Βρέμης και Μπάγερ Λεβερκούζεν έχουν ένα σχετικό προβάδισμα χωρίς να εμπνέουν και μεγάλη εμπιστοσύνη για την απόδοση τους. Ξεχωρίζει περισσότερο ο άσος της Μάιντζ που υποχωρεί στο 1.70.

Σον τελικό του σουηδικού Κυπέλλου μεγάλο φαβορί είναι η Χέλσινγκμποργκ σε τιμές κοντά στο 1.70, ενώ από τα φαβορί της ημέρας θα είναι οι άσοι της Μπιλμπάο και της Ατλέτικο Μαδρίτης που είναι ανώτερες και διαθέτουν και το πλεονέκτημα της έδρας.

Ισχυρή πίεση δέχτηκε η απόδοση της γηπεδούχου Βαλενσιέν με τον άσο να υποχωρεί και στο 2.20. Πολλές κινήσεις έγιναν και για τη γηπεδούχο Μπρεστ με τον άσο να πέφτει και στο 2.00 Πιέστηκε και το διπλό της Λιλ που έπεσε και στο 2.20.

Στο ντέρμπι της Τούμπας δέχτηκε πίεση η τιμή του ΠΑΟΚ που υποχώρησε και στο 2.20, ενώ στο Ρόμα-Γιουβέντους κινήθηκε ανοδικά η απόδοση των γηπεδούχων που ανέβηκς και στο 2.20 από το αρχικό 2.10.

Τέλος, στα μεταμεσονύχτια παιχνίδια παίζεται το διπλό της Εστουδιάντες σε τιμές 1.90 και 1.80, ενώ μεγάλη πτώση παρατηρείται στην απόδοση του Κολοράντο και από το 1.95 ο άσος υποχώρησε και στο 1.80.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Back to top!